"TATA, TO SVI U ŠKOLI OBOŽAVAJU" Saša Matić pred početak koncerta otkrio koju SKUPU PESMU mu je naručila mlađa ćerka! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.03.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je otkrio pevač pred sam početak koncerta, mlađa naslednica čak je imala i muzičku želju.

Prvi od dva koncerta Saše Matića u Štark Areni došao je s dosta uzbuđenja kako pevačevog, tako i njegove publike ovog 8. marta. Drugi je, podsetimo, isplaniran već za sutra. Sve karte još odavno su "otišle", a zbog velikog interesovanja postoji mogućnost da će se i treći put Matić naći na ovoj velikoj sceni.

Pevačica Milica Todorović pojavila se na Dan žena kao Sašina gošća, kao i Milica Pavlović dok je on, međutim, nagovestio da je pripremio još mnogo iznenađenja za sve. Podršku iz publike večeras će mu pružiti i druge poznate ličnosti, a portal Republika je najpre sreo Dejana Ćirkovića Ćiru sa suprugom, Anu Sević s izabranikom Danielom Nedeljkovićem, Draganu Mićalović... Sa posebnim ponosom, pak, Sašu će slušati i njegova porodica, žena Anđelija s naslednicama Aleksandrom i Tarom.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Saša Matić koncert

Kako je otkrio pevač pred sam početak koncerta, mlađa naslednica čak je imala i muzičku želju.

"Mešaj, mala", kaže: "Tata, to svi u školi obožavaju". Obećao sam možda na bis, ako bude... - rekao nam je Matić, pa priznao kako je trema prisutna, ali ona pozitivna, pa da niko zasigurno neće nezadovoljan otići kući.

- Ovo je veče puno iznenađenja, otićićete zadovoljni! Još će biti veća emocija, zato što je večeras tu devedeset odsto žena - izjavio je on misleći na praznik koji je danas, naglasivši kako će supruzi, kao i ostalim damama mnoge pesme noćas posvetiti.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Saša Matić koncert

Pred šou, u jednom trenutku je i dodao kako su pripreme doskora trajale, jer apsolutno ništa nije želeo da prepusti slučaju.

- Plejlistu sam "aminovao" pre otprilike deset dana. Selekciju vršim tako što na kraju odlučim, dam zeleno svetlo, to je to i u redu je. Inače menjam po pet puta! Zovem Peđu klavijaturistu ili Marka menadžera... Pitaju: "Opet promene?" Kažem: "Jeste". I tako na kraju odlučimo - objasnio je Sale i otkrio da voli da posećuje koncerte svojih kolega:

- Volim koncerte, uglavnom su sve to moji dragi prijatelji. Žao mi je što nisam prisustvovao velikom koncertu Olivera Dragojevića, zbog toga baš žalim. Radio sam, nisam mogao da odem. Poslednji koncert koji me je baš fascinirao je koncert Parni valjak, kada su svirali čak tri arene... Kod mog prijatelja Peđe Jovanovića sam se lepo proveo skoro, Šabanov koncert će mi uvek ostati u sećanju - priznaje Matić za Republiku i kaže da mu nije žao da da bakšiš za bilo koju pesmu.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Saša Matić koncert

Ceo razgovor sa Sašom Matićem pred spektakl koji je pripremio za 8. mart pogledajte na snimku na vrhu teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading