CELA PORODICA JE ZAVIJENA U CRNO: Bivši rijaliti učesnik otkrio detalje TRAGEDIJE nastradalog Nemanje, pa otkrio gde će pevač biti SAHRANJEN!

Autor:

Zabava

07.03.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Vuković, nakon svoje tragične smrti, zavio je celu porodicu u crno.

CELA PORODICA JE ZAVIJENA U CRNO: Bivši rijaliti učesnik otkrio detalje TRAGEDIJE nastradalog Nemanje, pa otkrio gde će pevač biti SAHRANJEN!

Foto: printscreen/instagram.com/nemanjavukovicc

Pevač ''Zvezda Granda'' Nemanja Vuković (22) poginuo je sinoć u stravičnoj nesreći na auto-putu Šid-Beograd kod Dobanovačke petlje, kada je na njega naleteo autobus nakon što je izašao iz automobila kojim se zakucao u zaštitnu ogradu.

Nekadašnji rijaliti učesnik Mladen Vuletić bio je blizak prijatelj sa Vukovićem, koji je ovom prilikom otkrio da je cela porodica, kao i prijatelji u stanju šoka, te otkrio gde će mladi pevač biti sahranjen.

Republika

Foto: Republika.rs

Mladen Vuletić

- Verujte da smo svi u šoku. Velika je tragedija. Mnogo dobar dečko. Ja ne mogu to da vam opišem koja je bio veličina. Niko ne može da poveruje da se to dogodilo. Ima dva brata, oca, majku. Predivna familija. Ljudi su zavijeni u crno. Ne znam sta bih rekao za momka koji je svakome želeo da učini, pevao je mnogima za džabe, voleo život, ljude... Živeo je u Beogradu, a obožava rodnu Foču, tamo će da bude sahranjen. Tuga velika, šta da kažem - rekao je Mladen za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading