TUGA! Reči Rade Manojlović kidaju dušu: Majka mi je UMRLA na rukama!

Autor:

Zabava

07.03.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rada Manojlović progovorila je o najbolnijoj temi u životu.

TUGA! Reči Rade Manojlović kidaju dušu: Majka mi je UMRLA na rukama!

Foto: printscreen/blic tv

Rada Manojlović sa samo 19 godina ostala je bez majke i priznaje da nikada nije mogla da se pomiri s tim da je žena koja joj je podarila život svoj izgubila u 37. godini. Pevačica kaže da je zarad karijere, koju je počela kao veoma mlada, pevajući po svadbama, zapostavila fakultetsko obrazovanje i krenula u vode za koje je oduvek imala dara. Te njene prve zarade mnogo su pomogle porodici kada je njena majka morala da se leči, ali, nažalost, nije uspela da je spase.

Naime, pevačica kaže da nikad neće preboleti majčinu smrt, kao i da od dana kada ju je napustila, više ništa nije bilo niti će biti isto kao kad je ona bila pored nje.

- Najteži period u životu bio je kada sam ostala bez mame. Umrla mi je na rukama. Tu bol sam potisnula duboko u sebi da bih mogla da nastavim da živim i funkcionišem. Trudim se da ne razmišljam o tom gubitku, ali se svakog dana setim moje Mirjane. Nikada nisam verovala u te prognoze lekara, ali moram da vam kažem, oni kada su rekli da će živeti još mesec dana, 30 dana je još živela - rekla je Rada u emisiji ''Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović'' kroz suze i prisetila se poslednjeg dana s majkom, pa otkrila šta joj je tada rekla:

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Rada Manojlović o majci

- Ja sam s njom bila do samog kraja, držala sam je za ruku. Taj trenutak dok je držim nikada neću zaboraviti, to je duboko urezano u meni. Bodrila sam je stalno, ali ima trenutaka kada sam i ja poklekla. Sećam se, veče pre nego što je vodimo u bolnicu, sutradan će umreti, ja počnem da plačem kao kiša ispred nje, a ona me pita onako, bez ijedne suze: "Zašto plačeš", a ja kažem: "Zato što nisam provela više vremena sa tobom".

Inače, Manojlovićeva je ranije pričala da je bila ogorčena na lekare i da je njih krivila za smrt majke. Kako je tada govorila, njena majka bi bila živa da lekari nisu pogrešili.

- Moja majka umrla je greškom lekara. Imala je karcinom grlića materice i to onaj tip koji je u preko 90 odsto slučajeva izlečiv. Kada je imala 37 godina, konzilijum lekara je odlučio da neće da joj vade matericu i jajnike jer će možda želeti još da rađa. Lečili su je na druge načine. Ostavili tempiranu bombu u njoj, koja je kasnije eksplodirala - pričala je tada Rada.

Republika

Foto: Prntscr Prva TV

Rada Manojlović pevala kako bi skupila novac da sahrani majku

Podsećamo da je pevačica samo deset dana nakon što je sahranila majku morala da nastupa, što je ona i učinila da bi dostojanstveno sahranila majku i imala novac za sve običaje.

- Morala sam da zaradim novac za naše običaje, daće i ostale stvari. Niko me nije pitao da li mi se radi, već samo kažu: "Idi pevaj". Ja pevam, a telo mi drhti, duša mi se raspada - pričala je Manojlovićka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading