OVO JE DEČKO DŽIPSIJA: Pozirali zajedno pred kamerama, a sada otkrio sve detalje intimne veze!

Autor:

Zabava

04.03.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džipsijev dečko šokirao sve priznanjem!

OVO JE DEČKO DŽIPSIJA: Pozirali zajedno pred kamerama, a sada otkrio sve detalje intimne veze!

Foto: RTS printscreen

Večeras se održava veliko finale "Pesme za Evroviziju", a najbolji od njih 16, po mišljenu stručnog žirija i publike, dobija veliku priliku da našu zemlju predstavlja u Liverpulu, a jedan od večerašnjih finalista je i dečko po imenu Džipsi.

Naime, Džipsi je večeras doveo i posebnu podršku, svig dečka.

Oni su zajedno pozirali ispred kamera, a koliko su zaljubljeni lako je uočljivo.

Znao sam kakav pritisak sve to donosi jer mi je Jovan odmah na početku rekao čime se bavi. Velika sam mu podrška i ne odustajem. Trpimo veliki pritisak. Praticu ga svuda i ako prođe idemo zajedno u Liverpul, iako se to Srbima baš i ne sviđa. Zajedno smo 6 meseci. Ne želimo da fokus bude na opredeljenju nego na muzici, Jovan je odradio fenomenalan posao, ali senka pada na njegovu orijentaciju, ne želimo da to bude tako - rekao nam je on.

Ja nisam zanimljiv zato što sam gej, ja sam zanimljiv zato što sam umetnik, zato što imam toliko toga da pružim narodu. Nekako ne želim da to bude prvi plan razgovora. Ja želim da se o tome priča, ali na način gde bi mogao da vidim neku dobrobit svega toga - rekao je muzičar.

Kako izgledaju njih dvoje pogledajte ispod.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Francuskinja

05.03.2023 11:16

Ovo je strašno, ko su bili mogući kandidati za odlazak u Liverpul.Sodoma i Gomora.Mora biti propast sveta.Ovo je naša nacionalna sramota.