Ukrajinski muzičar oduševljen ratnom porukom hrvatskih predstavnika na Evrosongu! Hrvati poručuju: Rusi, bežite iz Ukrajine!

Autor:

Zabava

21.02.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roman Spivak: Hvala vam, dragi Hrvati! Nastup vam je vrlo kontradiktoran poput Rusije. Govore jedno, a rade drugo.

Ukrajinski muzičar oduševljen ratnom porukom hrvatskih predstavnika na Evrosongu! Hrvati poručuju: Rusi, bežite iz Ukrajine!

Foto: Privatna arhiva

Hrvatske predstavnike na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju Let 3, koji tvrde da je njihova numera "Mama ŠČ" antiratna, ipak ima ratnih elemenata, kojim su Ukrajinci oduševljeni. 

Naime, ukrajinski muzičar Roman Spivak na Jutjub kanalu otkrio je šta misli o rok provokatorima Let 3 i njihovoj Pesmi za Evroviziju.

- Hvala vam, dragi Hrvati, na ovoj pesmi. Puna je značenja. Mogao bih dva sata pričati o svemu. Mama u ovoj pesmi predstavlja Rusiju. "ŠČ" znači i: "Rusi, bežite iz Ukrajine."

Foto: printscreen/HRT

Sastav "Let 3"

- Mama ljubila morona, govori o ruskim vođama Staljinu, Lenjinu, a sada o Putinu. Nastup je vrlo kontradiktoran poput Rusije. Govore jedno, a rade drugo. Ovo je tako direktno.

- Oduševljen sam pesmom. Pevao bih i plesao s njima i to sa zadovoljstvom - poručio je Ukrajinac, a zatim na trubi zasvirao pesmu "Mama ŠČ".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading