SANDRA AFRIKA NE ŽALI PARE ZA KARIJERU! Pevačica otkrila šok tajnu: Pesmu sam platila kao pola stana!

Autor:

Zabava

21.02.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa mi se ne sviđa, imamo dve-tri pesme u opticaju. Mnogo sam izbirljiva!

SANDRA AFRIKA NE ŽALI PARE ZA KARIJERU! Pevačica otkrila šok tajnu: Pesmu sam platila kao pola stana!

Foto: Instagram.com

Sandra Afrika

Pevačica Sandra Afrika kaže da je za pesmu koju joj je pravio popularni bugarski producent Kosti iskeširala novac kao za kupovinu pola stana. Ona je objasnila da je danas teško naći hit za manje novca, te i da zato uvek bira šta će da kupi i snimi i kada. 

- Nije lako naći kvalitetnu pesmu u današnje vreme. Meni se ništa ne sviđa, imamo dve-tri pesme u opticaju i mnogo sam izbirljiva. Rade se neki tekstovi, izaći će nešto dobro pred leto. Zadnja pesma s Kostijem bila je baš skupa, kao pola stana da sam kupovala, ali se isplatilo - ispričala je Afrika, pa objasnila da je srećna bez obzira na to što se nervira oko pronalaženja novih hitova:

Foto: Instagram.com

Sandra Afrika

- Uvek sam zaljubljena i srećna, a ne bih sad o tome da li sam zauzeta. Mislim da se i na meni vidi neka promena nabolje, pa sad neka svako tumači kako hoće! Ako se bude desilo nešto konkretno za šta javnost treba da zna, naravno da ću to podeliti sa svima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading