MILAN MILOŠEVIĆ MIR PRONAŠAO NA OSTROGU: Voditelj se uključio i otkrio kako se oseća, svi gledaju u jedan detalj!

Autor:

Zabava

11.02.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević nalazi se trenutno u manastiru Ostrog.

MILAN MILOŠEVIĆ MIR PRONAŠAO NA OSTROGU: Voditelj se uključio i otkrio kako se oseća, svi gledaju u jedan detalj!

Foto: Republika.rs

Milan Milošević

Voditelj Milan Milošević odlučio je da zimu pretvori u vreme kada će nakupiti energije i provesti ga sa prijateljima, ali i putujući po raznim destinacijama. Od Beča, do Nemačke, pa sve to Crne Gore Milošević je o svemu obaveštavao svoje pratioce na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram.com printscreen

Milan Milošević Instagram

 

Sada je na red došla jedna od najvećih svetinja, manastir Ostrog, gde je Milošević odlučio da pronađe mir, što možemo videti i po njegovom raspoloženju. 

Nakon otkaza na televiziji Pink i projektu Zadruga, Milan se nije oglašavao mnogo u medijima. Rešio je da se povuče u ilegalu, kako bi se odmorio i spremio za buduće projekte. 

No, do tad vrlo redovno sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram deli trenutke iz svog života, gde se nalazi i kako provodi vreme. Pa je tako snimio i da se trenutno nalazi u manastiru Ostrog, a osmeh nije skidao sa lica. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading