SUROVO ISKREN Lukas uporedio koleginice: "Teodora peva kao Rozga, obe su pune falševa"

Autor:

Zabava

06.02.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač oštro prokomentarisao pevanje koleginica Jelene Rozge i Teodore Džehverović

SUROVO ISKREN Lukas uporedio koleginice: "Teodora peva kao Rozga, obe su pune falševa"

Foto: RTV Pink

Mnogim poznatim pevačkim imenima muzičko takmičenje "Zvezde Granda" bilo je odskočna daska za dalju karijeru, ali ne svima.

Foto: ATA Images

Teodora Džehverović

 

Neki nisu baš briljirali u pomenutom projektu, štaviše nisu se proslavili, kao što je bio slučaj s Teodorom Džehverović.

 

Foto: John Pavlish

Jelena Rozga

 

Naime, folker Aca Lukas, koji je tada bio u žiriju "Zvezda Granda", rekao je za Džehverovićku da ona ima nešto, kao i da specifično izvodi pesme grupe Magazin, pa je uporedio s hrvatskom pevačicom Jelenom Rozgom.


- Teodora ima nešto, ali poput Rozge ne peva tačno, falšira. Međutim, uprkos svim greškama, Jelena je postala i te kako velika zvezda, a slično se desilo i Džehverovićki u jednom momentu njene karijere - prokomentarisao je Lukas tada.
Nažalost, Teodorina slava, ako može tako da se nazove, krenula je nizbrdo nakon brojnih skandala koji se vezuju za nju, a sve je počelo nakon njenog raskida s dugogodišnjim dečkom Ninom Čelebićem. Nakon što je izmislila da je startovao brazilski fudbaler Nejmar preko Instagrama, Teodora je inscenirala i aferu s pevačicom Mahrinom. Njih dve su kačile prepiske njihove navodne svađe, a onda je Mahrina javno priznala da je sve marketinški trik, koji je bio unapred dogovoren s Teodorom. 


- Izvinila sam se fanovima zbog ovako glupog marketinga i zbog toga što su me sažaljevali i tešili. Zajedno smo Teodora i ja izmislile lažnu svađu da bismo skrenule pažnju na naš duet - rekla je Mahrina za Skandal, dok se Džehverovićka oko ovoga nije oglašavala.

Foto: RTV Pink

Aca Lukas

Lukas je u "Premijeri" priznao da nijedan njegov prijatelj ne zna sve o njemu, te da najgore stvari o sebi strogo čuva da neko to ne bi iskoristio protiv njega.

 


- Jesam tužan, nisam razočaran. Imam mnogo prijatelja, ali nisam nikome u okruženju dao toliko sebe da može da uradi nešto da me povredi. Svi mi imamo granicu. Sve ima rok trajanja. Kad mi neko stane na žulj, onda sam najgori na svetu. Ne diram nikog prvi. Najbolje se braniš kad si ispravan. Nikada se ne kajem, znam da se izvinim, ali se trudim da budem ispravan da se ne bih izvinjavao. Uvek se izvinim kad pogrešim. Meni se retko izvinjavaju, stvarno retko, ali to je njihov problem. Retko kad se i svađam, ali se i retko mirim.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Laki

07.02.2023 17:42

Ali one imaju after nastup.