DANIJELA VRANIĆ JE UNUKA NAJPOZNATIJE PROROČICE! Pevačica otkrila da i ona ima veštine: Nasledila sam dar od BABA VANGE!

Autor:

Zabava

02.02.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačica Danijela Vranić unuka je čuvene proročice Baba Vange.

DANIJELA VRANIĆ JE UNUKA NAJPOZNATIJE PROROČICE! Pevačica otkrila da i ona ima veštine: Nasledila sam dar od BABA VANGE!

Foto: youtube.com/History, CityRecordsOfficial

Jedna od najzapaženijih javnih ličnosti svakako da je daleko poznata Baba Vanga, koja je predviđanjima učinila da mnoge zaseje strah od budućnosti. Mnoge poznate ličnosti odlazile su kod Vange da im tumači budućnost, a retko ko zna da je Danijela Vranić zapravo njena unuka.

Naime, svetski poznata Vanga u korenima ima unuku, pevačicu koja je svojevremeno pričala o srodstvu s njom. Danijela se dugo borila s raznim privatnim problemima, a pre nekoliko godina se vratila na estradu, pa je tom prilikom ispričala sve o Baba Vangi.

- Ona je mogla da predvidi kad će se desiti neke radikalne stvari, ali je nismo doživljavali na takav način. Tatu sam stalno zapitkivala da mi kaže da li je možda baka nešto rekla za nas, a on nam je u šali uvek govorio samo to da ćemo moja sestra i ja biti srećne. Zapravo, mi i jesmo srećne. Inače, tata je taj koji je pobijao sve što je baka govorila i nije verovao iako je ona pogađala. Svakako o njoj ne pričamo kao o proročici - ističe Danijela, koja je, iako joj Vanga nije rođena baka, ubeđena u to da je baš od nje nasledila snažnu intuiciju.

Foto: shutterstock/Wikipedia

Baba Vanga

- Ranije sam mogla da predosetim neke stvari. Definitivno imam jaku intuiciju, toliko da se moje drugarice često začude koliko je izražena. To mi mnogo znači u mom poslu jer uvek znam da li će nešto biti u redu ili ne. Ipak, nisam nikad htela preozbiljno da pričam o tome - kaže pevačica i otkriva koliko je bila bliska sa Vangom:

Foto: youtube.com/Wave Music TV

Danijela Vranić

- Čuvala je mene i sestru kad smo bile male, ali se ne sećam mnogo toga. Za nas je bila samo naša baka i ništa više. Gajimo samo ljubav prema njoj i ponosna sam na nju kao na baku, a ne kao na proročicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading