NEDOSTAJE MI DA SE OSETIM KAO ŽENA! Luna Đogani progovorila o privatnom životu, pa priznala da joj je TEŠKO: Nije mi dobro!

Autor:

Zabava

25.01.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani otvorila je dušu o životu van kamera.

NEDOSTAJE MI DA SE OSETIM KAO ŽENA! Luna Đogani progovorila o privatnom životu, pa priznala da joj je TEŠKO: Nije mi dobro!

Foto: Instagram/luna_djogani

Luna Đogani je u emisiji ''Premijera'' govorila o svojoj novoj pesmi, ali i privatnom životu i naslednici.

- Mia obožava novu pesmu. Omiljeni ritual joj je da igra uz "Kontru" ujutru. Mora 76 puta da ide kontra - rekla je Luna, pa dodala:

Foto: printscreen/RTV Pink

Luna Đogani o privatnom životu

- Da ne ureknem, nikad nije bole spavala, napokon sam naspavana mama. Lagala bih kad bih rekla da nije teško. Ali kad nije tu, nije mi dobro. Život bez nje nema smisla. Sve ima svoje, ali ništa ne bih menjala za nju. I sad mi nedostaje. Ne može to da se opiše, to je nešto najlepše.

- Najviše mi nedostaje da se sredim i osećam kao žena, prija mi da vidim sebe u tom izdanju, da sam sređena - zaključila je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Mirko

25.01.2023 18:25

Pala sa konja pa se udala za magarca.

Ana

26.01.2023 17:48

Mrzitelji se guše u mržnji i zlobi, to ih izjeda kao kancer, a predmetu mržnje ne fali ni dlaka sa glave.

Neko iz mase

26.01.2023 20:43

Dzaba operacije ,tri kile sminke ,tri sprata izblajhane sintetike kad izgledas jeftino a pomisao da si bila ljubavnica ozenjenog coveka i radila odvratne stvari kao muskarca tera me na povracanje -lazov perfidan i manipulator!