SA SAMO 13 GODINA POBEDILA JE U PINKOVIM ZVEZDICAMA, PA NESTALA SA SCENE: Danas ima 25 kilograma manje (FOTO)

Autor:

Zabava

17.01.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sećate li se nje?

SA SAMO 13 GODINA POBEDILA JE U PINKOVIM ZVEZDICAMA, PA NESTALA SA SCENE: Danas ima 25 kilograma manje (FOTO)

Foto: PrintscreenJutjub

Pevačicu Mariju Serdar pamtite kao pobednicu u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice" pre sedam godina.

Tada je imala samo 13 godina i obećala da će sve učiniti kako bi joj stas bio jednako reprezentativan kao i glas i da će smršati prvenstveno zbog svog zdravlja, što je i učinila.

Naime, Marija je na Instagramu aktivna i često objavljuje fotografije na kojima se može videti da je dovela liniju do savršenstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌕 (@marija_serdar)

U licu se dosta promenila, stoga je njena lepota tek sad došla do izražaja. Inače, Marija je smršala 25 kilograma i nema nameru da stane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌕 (@marija_serdar)

Marija je jednom prilikom ispričala da otkako je osvojila titulu prve "Pinkove zvezdice", njen život se potpuno promenio.

- S obzirom na to da je prošlo tri godine, dosta toga se promenilo. Promenila sam školu, sada pohađam srednju... Počela sam da držim dijetu i da mršavim, i smršala sam 25 kilograma od kako se završilo takmičenje. Prvenstveno želim da se rešim viška kilograma zbog svog zdravlja i sebe, a potom zato što sam to obećala publici, pa i iz poštovanja prema njima. Planiram da završim srednju školu i volela bih kasnije da fakultet završim u inostranstvu - rekla je Marija za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading