Ulaznice za najveće muzičke događaje od danas i u TC Rajićeva – eFinity ticketing servis otvorio novo prodajno mesto!

Autor:

Zabava

16.01.2023

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo prodajno mesto eFinity, najsavremenijeg ticketing servisa, od danas je dostupno u TC Rajićeva, na prvom spratu.

Ulaznice za najveće muzičke događaje od danas i u TC Rajićeva – eFinity ticketing servis otvorio novo prodajno mesto!

Foto: Noel Creators

Novo prodajno mesto eFinity, najsavremenijeg ticketing servisa, od danas je dostupno u TC Rajićeva, na prvom spratu. Efinity je ekskluzivni ticketing partner najvećih događaja u Srbiji. Pored ove lokacije u samom centru grada, ljubitelji dobre zabave svoje ulaznice za koncerte, festivale i manifestacije u zemlji mogu kupiti i na prodajnom mestu u Ulici Dimitrija Tucovića 28a, online putem sajta efinity.rs  i na blagajni Štark Arene.

Trenutno su u ponudi ulaznice za najveću regionalnu ceremoniju dodele muzičkih priznanja, Music Awards ceremony (MAC) powered by MaxBet u organizaciji Skymusic-a, koja se održava 25. i 26. januara u Štark Areni, zatim ulaznice za koncert Saše Matića 8. marta, Jelene Rozge 7. aprila i Hausera 24. oktobra, koji su takođe zakazani za Štark Arenu.

Za prvi solistički koncert Aleksandre Prijović, koji je zakazan za 29. septembar, u toku je pre-registracija, koja svim registrovanim fanovima omogućava da 48 sati pre zvaničnog starta prodaje kupe svoje ulaznice i time sebi obezbede najbolje mesto. Početak prodaje zakazan je za 20. februar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading