ISPOVEST Milana Miloševića: Svanulo nam je kad je otac umro! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.01.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milošević je u emisiji "Ispovesti" govorio o bratu sa cerebralnom paralizom, drugom bratu koji je izvršio samoubistvo, ali i otkrio kakve bračne ponude je odbio.

-Puka sirotinja, nasilje, agresija,strah, krv, paljenje, lompljava to je moje detinjstvo. Kako se približi 19 decembra, pa sve do svetog Jovana, 20 janura, tih mesec dana, svaki Božić, slava sve bi nam preselo. Gde je slavlje tu je alkohol, otac i stariji brat kad bi se napili svaki put bi izbila tuča i haos, majka i ja bismo otišli da spavamo kod komšinice, sutradan bi se pravili kad da se ništa nije desilo i tako iz dana u dan. Kad je otac umro, Bog da mu dušu prosti, nama je svanulo - otkriva Milan, pa priznaje da su mu nudili ugovoreni brak, sto ga je šokiralo u 21. veku, ali na nepristojne ponude i eksplicitne snimke i fotografije je odavno oguglao 

- Puni mi je inboks polnih organa, muških i ženskih, golih grudi i zadnjica, stopala, ja kažem što meni šaljete stopala, šaljite Ognjenu Amidžiću, pomešali ste me s njim - rekao je Milan, pa ekskluzivno otkrio kako će se zvati knjiga koju ima u planu da objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Goran živković

15.01.2023 11:30

Živeo lgbt!