SEVERINA PLASIRA LAŽI O MILANU: Kebina snajka ponovo obmanjuje medije

Autor:

Zabava

30.01.2018

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina Kojić ponovo obmanjuje javnost iznoseći neistine sa suđenja koja vodi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem oko starateljstva nad njihovim maloletnim sinom Aleksandrom.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Provaljena: Severina laže o Popoviću

Naime, ona je u hrvatskom listu Slobodna Dalmacija plasirala informacije da je sud odbio Popovićev zahtev da dete sedam dana bude kod oca, a sedam kod majke, što je izvučeno iz konteksta, dok je stavke koje njoj ne idu u prilog zanemarila.

- Poslednja presuda Opštinskog građanskog suda u Zagrebu, koja konačno definiše šta je zajedničko starateljstvo, na čemu Popović kao otac sve vreme i insistira, potpuno je negativna po Kebinu snajku jer zapravo ona krši sve što je navedeno da su kao roditelji dužni da obavljaju sporazumno, zajednički i ravnopravno - otkriva izvor iz Hrvatske upućen u sudski proces između Kojićeve i Popovića i tvrdi:

Severina je opet prevarila novinare jer to što ona izvlači iz  konteksta uopšte nije predmet pomenute parnice, već se o tome vodi drugi parnični postupak

 

- Severina je opet prevarila novinare, što se može videti po članku objavljenom u Slobodnoj Dalmaciji u kom se u prvi plan ističe to što je odbijen Milanov zahtev, koji uopšte i nije predmet ovog slučaja jer se vodi poseban parnični postupak oko toga kod koga će dete živeti i koliko vremena će provoditi kod drugog roditelja, zbog čega ga je sudija i odbila u ovoj parnici - kaže naš sagovornik.

RepublikaFoto: slobodnadalmacija.hr/printscreen
Članak u Slododnoj Dalmaciji: Seve lažira presudu

Prema daljim navodima izvora, sud obavezuje Severinu da u cilju zajedničkog starateljstva mora da se drži propisanih stavki, koje je ona u prethodnom periodu u više navrata kršila.

- U rešenju stoji da su roditelji dužni da najmanje dva puta nedeljno razmene bitne informacije o detetu telefonom, SMS ili mejlom, što sa Severinom često nije bio slučaj. Isto tako, piše da bolest deteta bez odlaganja, a najkasnije u roku od dva sata od saznanja dijagnoze mora da se prijavi drugom roditelju, o čemu neretko Milan nije imao pojma. Takođe, Kojićeva Popovića uglavnom nije obaveštavala o putovanjima sa detetom, a dužna je najmanje sedam dana unapred da ga obavesti o nameri putovanja i mestu putovanja i mestu gde će dete na putovanju boraviti, te o vremenu povratka s putovanja, što je jasno naznačeno u sudskoj odluci. Čak i nedavno, za Novu godinu, Popović nije znao gde i s kim mu dete ide. Dešavalo se da ne zna ni na kojoj adresi će da preuzme dečaka iako je po naznačenim stavkama majka dužna da oca pravovremeno obavesti ukoliko primopredaja nije moguća na adresi stanovanja majke i deteta. Pogotovo je neverovatno što je pevačica uvek radije ostavljala sina kod nekih trećih osoba uprkos tome što sud naglašava da ako je jedan roditelj sprečen da bude s detetom duže od 48 sati u kontinuitetu, drugi roditelj ima prednost u odnosu na sve ostale članove porodice ili druga lica - zaključuje izvor Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading