BILO JE STRESNO NA LIČNOM PLANU, ALI JAKA SAM ŽENA! Tijana Bogićević progovorila nakon razvoda od Afroamerikanca!

Autor:

Zabava

11.01.2023

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Bogićević nikad iskrenija!

BILO JE STRESNO NA LIČNOM PLANU, ALI JAKA SAM ŽENA! Tijana Bogićević progovorila nakon razvoda od Afroamerikanca!

Foto: RTV PINK printscreen

Pop pevačica Tijana Bogićević jedna je od popularnijih pop pevačica, a protekla godina za nju bila je uspešna na poslovnom planu. Međutim, na privatnom planu doživela je ljubavni brodolom s obzirom na to da se razvela od Afroamerikanca Marka Robertsona, nakon sedam godina braka.

- Godina je bila jako uspešna. Jeste bila stresna na ličnom planu, ali ja nikada ne volim da ulazim u to, niti da se toga mnogo podsećam, da na to trošim vreme razmišljajući. Više razmišljam o budućnosti i onome što ona nosi. Generalno, ja sam jaka žena, mogu ja svašta da podnesem. Mislim da mi je ova godina više bila uspešna nego što bih se osvrtala na padove - priznala je Tijana u "Premijeri" i dodala:

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Tijana Bogićević

 

- Sazrevam svakako, ali mi se više dešava da bude onako kako sam mislila, nego što me život demantuje. Verujem da treba ići kroz život srcem, uzeti stvar u svoje ruke. Šta god da se dešava, trudim se da mislim da je sve za moje dobro i baš onako kako je trebalo da bude. Ne osvrćem se preterano na negativne stvari, svaki pad mi je znak da je nešto ustvari bolje za mene namenjeno. Ne trošim puno vremena na razmišljanje, učimo ceo život, sazrevamo i drugačija sam nego prošle godine - zaključila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading