FUTA SE NE MIRI SA GUBITKOM SINA! Sam na GROBLJU, PLAČE i kida se, živi da ispuni Laćinu POSLEDNJU ŽELJU!

Autor:

Zabava

10.01.2023

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Futa Radulović očajava.

FUTA SE NE MIRI SA GUBITKOM SINA! Sam na GROBLJU, PLAČE i kida se, živi da ispuni Laćinu POSLEDNJU ŽELJU!

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandar Futa Radulović suočio se sa još jednom porodičnom tragedijom kada mu je sin Milan Laća Radulović iznenada preminuo 13. decembra u Izraelu. Kako Kurir prenosi, on je od njegove smrti nekoliko puta odlazio na groblje kako bi obišao Laćin grob, ali i grobove sina Miloša i supruge Marine Tucaković.

- Futa voli da dođe sam i da na miru obiđe grobove svojih najbližih. Uvek dođe taksijem od stana na Vračaru do Novog groblja. Obavezno upali sveće, a onda zapali cigaretu i priča sa svojom Marinom i decom. Isplače se i olakša dušu. To je rekao i svojim prijateljima, koji i dalje jako brinu za njega. Uskoro će početi i s pripremama za četrdesetodnevni parastos. Vreme polako prolazi, ali je navikao na novu realnost i svestan je da život mora da se nastavi dalje. To bi voleli i njegova deca i supruga. To ima na umu i to mu nekako daje podstrek da se drži i da ne padne skroz u očaj, što bi za njega bilo kobno. Njegovi prijatelji se trude da, kad god mogu, neko bude s njim. Gleda i stare porodične albume, priseća se porodičnih uspomena - priča izvor za pomenute medije.

Republika

Foto: Instragram Printscreen

Milan Laća Radulović

Futa je inače u konstantnom kontaktu sa Laćinom prijateljicom sa kojom je planirao da se ostvari u ulozi oca. Kako se navodi, planira da se posveti ostvarivanju poslednje želje svog sina i da objavi zbirku pesama koje je napisala Marina.

- Laća je želeo da na jednom mestu sakupi tekstove svoje majke i da se time bavi kad se vrati iz Izraela, iz kojeg se, nažalost, nikad nije vratio. Futa zna koliko je Milanu bilo stalo do toga i za koje je pesme želeo da se nađu u knjizi, tako da će mu to biti jedan od prioriteta u narednom periodu. Simbolično, posvetiće je preminuloj porodici, a sav prihod od prodatih knjiga ići će u humanitarnu "Fondaciju Marina Tucaković", koja je osnovana 2021. godine u borbi protiv raka dojke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading