BORILA SE SA BULIMIJOM! Otkrivena istina o TEŠKOJ prošlosti Teodore Džehverović, pevačica u bolnoj ispovesti sve otkrila: MRZELA SAM SEBE!

Autor:

Zabava

09.01.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović borila se sa teškim zdravstvenim poremećajem.

BORILA SE SA BULIMIJOM! Otkrivena istina o TEŠKOJ prošlosti Teodore Džehverović, pevačica u bolnoj ispovesti sve otkrila: MRZELA SAM SEBE!

Foto: ATA Images

Teodora Džehverović

Pevačica Teodora Džehverović jedna je od napopularnijih među mlađim generacijama, a karijera joj je krenula uzlaznom putanjom nakom učešća u rijalitiju ''Zadruga''.

Poznato je da je išla u baletsku školu i da je scena uvek bila njen poziv, ali malo ko zna da se u jednom periodu svog života susrela sa ozbiljnim zdravstvenim problemom - bulimijom.

- Desila se bulimija, jer sam bila klinka i nisam razmišljala normalno. Pala sam bila psihički u tom periodu, ali sam izašla kao pobednik iz svega toga i na sve to se smejem. To je stvarno bio problem. Ja sam mrzela sebe kada se ne ispovraćam. Oko mene su sve bile mršavice. Sve su ždrale šta požele, a ja popijem vodu i ugojim se - ispričala je Teodora pre nekoliko godina u svojoj ispovesti, prenosi Kurir.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Teodora Džehverović se borila sa bulimijom

Inače, Bulimija je poremećaj vezan za hranu, koji je kao i anoreksija psihičkog porekla. Anoreksičari se izgladnjuju, a bulimičari se prejedaju, a zatim "čiste" povraćanjem koje su sami izazvali. Čišćenje može imati dve svrhe: sprečavanje dobijanja na težini, a i privremeno ublažavanje depresije i ostalih negativnih osećanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading