PAVLOVIĆKA POSTALA DEDA MRAZ: Milica prodaje karte upola cene, KONCERT U NIŠU BUDZAŠTO!

Autor:

Zabava

09.01.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je očekivala da će za mesec dana da rasproda halu Čair, ali od toga nema ništa, pa pravi promotivne akcije, tvrdi izvor.

PAVLOVIĆKA POSTALA DEDA MRAZ:  Milica prodaje karte upola cene, KONCERT U NIŠU BUDZAŠTO!

Foto: Republika/Privatna arhiva

Pevačica Milica Pavlović zakazala je veliki solistički koncert u hali Čair u Nišu i najavila spektakl, a kako prodaja karata ne ide kao što se očekivalo, počela je da ih deli šakom i kapom, te da daje velike popuste na već postojeće cene. Naime, pevačica je u više navrata preko društvenih mreža napravila akcije deljenja ulaznica, a onda je spustila cene i do 50 odsto, dok karte dele i njene fan stranice.


- Milica Pavlović je najavila spektakl u Nišu, ali prodaja karata ide loše otkako je najavila koncert. Iskoristila je i marketing povodom Dana zaljubljenih jer je nastup nekoliko dana ranije, a ni to nije pomoglo da bukne prodaja. Pored društvenih mreža, koncert se reklamira i na bilbordima, plaćene su reklame na brojnim sajtovima, međutim, nema velikog interesovanja - priča za Republiku upućeni sagovornik.

Foto: Promo foto

Milica Pavlović


Kako smo dalje saznali, dosad najbolje prodaju karte za fan pit sektor, dok je na tribinama najlošije, pa za njih daje popuste.


- Milica je karte upola cene stavila za tribine, s naznakom da su po promotivnim cenama. Tu je najlošija prodaja, a njoj je od početka bio cilj da se koncert rasproda u prvih mesec dana. Zato je nekoliko puta kačila promocije, videla je da je prvi put kad je spustila cene to urodilo plodom, pa će do koncerta imati još nekoliko takvih akcija - kaže naš sagovornik i dodaje:


- Milica svaki dan zove nadležne da bi se raspitala kako ide prodaja, pa se u skladu s tim dogovaraju koji sledeći korak da se preduzima. Mnogi se čude što je uopšte spustila cene karata jer je hala Čair inače pristupačna za svačiji džep.


Inače, pune cene karata kreću se od 800 dinara za parter do 2.400 dinara za tribine prve kategorije, dok su tribine druge i treće kategorije na popustu od 50 odsto.

Foto: Promo foto

Milica Pavlović na dve kategorije na tribinama daje 50 posto popusta

 


Pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicom da bismo proverili naša saznanja, ali se ona nije javljala na telefon sve do zaključenja broja.


Pavlovićka: Popust je poklon za praznike

Iako je s promocijom karata upola cene pevačica počela mnogo ranije, istog dana po najavi koncerta, za medije je ispričala da je to poklon za praznike.


- Oko novogodišnjih praznika sam napravila pauzu s pripremama koncerta "Kraljica juga" da bih mogla da održim sve zakazane nastupe. Otkad smo ušli u novu godinu, ne prestajemo s radom da koncert u Čairu bude zaista spektakl. Odužiću se publici za svu ljubav i podršku koje mi pružaju, zato sam toliko i posvećena ovom koncertu. Ovaj vaučer od 50 odsto popusta je mali znak pažnje za Božić jer znam da mojim fanovima znače ovakve stvari, a želim da omogućim svima koji to žele da te noći budu na mom koncertu - rekla je ona.


Nišlije više vole rokere

Kako inače stoje stvari, u niškoj hali Čair mnogo bolje prolaze rok izvođači, pa su uvek rasprodati koncerti za grupe kao što su Galija, Kerber ili Van Gog, tvrde tamošnji žitelji.


- Pavlovićka je računala da bi ona mogla da skupi publiku pošto je i sama s juga, ali dosadašnja prodaja joj baš i ne ide u prilog. U svakom slučaju, ako nastavi da daje karte budzašto, možda bude jedna od retkih folkerki koja će i da napuni našu halu - tvrde Nišlije.

Foto: Marko Edge

Grupa Van Gog

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading