LJUBAV SE DEŠAVA! Tea Tairović otkrila detalje emotivnog statusa i odnosa sa muškarcima!

Autor:

Zabava

06.01.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović priznala da je godinama sama.

LJUBAV SE DEŠAVA! Tea Tairović otkrila detalje emotivnog statusa i odnosa sa muškarcima!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pevačica Tea Tairović istakla je da se u njenom domu Božić slavi u krugu porodice i sa puno radosti, te da se rado i seća Badnjih večeri u detinjstvu.

- Naravno da slavim Božić, a iz detinjstva posebno pamtim Badnje veče. Čekala sam da se svi porodično okupimo, a omiljeni ritual mi je paljenje badnjaka. Ima jedna crkva blizu moje kuće i tu dolaze svi ljudi iz naselja da zajedno na jednom mestu palimo badnjak. Još uvek odlazim na to isto mesto i tokom paljenja poželim zdravlje sebi i svojoj porodici - priča Tea i dodaje:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tea Tairović o Božiću

- Dešavalo mi se da radim na Božić, ali dan slave Sveti Vasilije, 14. januar, uvek čuvam za porodicu. Zbog posla sam inače propustila mnogo praznika i privatnih slavlja, ali to je cena ove profesije.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tea Tairović o partneru

Ona je otkrila da je i da je srećna zbog svih svojih uspeha, ali da partnera nema.

- Imam mnogo prijatelja, a što se tiče partnerske ljubavi, nju nemam. Ljubav se dešava, a meni se još nije desila. Imala sam veze, neke su bile lepe, neke manje lepe, ali poslednjih nekoliko godina nemam nikoga - kaže Tea, koja je za 2023. godinu sebi poželela zdravlje i pozitivnu energiju, prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading