Halid Bešlić: Izgubio sam oko, ali me još služi glas!

Autor: A. Ivanović

Zabava

29.01.2018

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni bosanski folk pevač Halid Bešlić pred veliki koncert u Zagrebu za hrvatske medije je otkrio da mu nije važno što je u saobraćajnoj nesreći u kojoj je bio u ozbiljnoj životnoj opasnosti izgubio oko, već da je bitno da mu je nakon svega ostao sačuvan glas, od kog i živi.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Halid Bešlić

Naime, folker je 2009. godine nakon udesa imao sedmočasovnu operaciju lica, a lekari nisu uspeli da mu spasu desno oko. Bešlić, koji se priprema za nastup u Hrvatskoj na Dan zaljubljenih, medijima je otkrio kako je tekao njegov oporavak nakon hirurške intervencije.

- Kad sam se probudio iz kome, znao sam da mi je glas u redu. Jedan dan sam išao na oporavak u Fojnicu i Duško Kuliš mi je s kumom došao u posetu i otišli smo kod njega kući u Kiseljak. Duško je seo za klavir i ja sam zapevao. Svi smo pustili suzu - prisetio se čuveni muzičar za Jutarnji.hr.

 Halid: Kad sam se probudio iz kome, zapevao sam i pustio suzu

Halid je otkrio da je nakon svega što mu se desilo počeo ozbiljno da razmišlja o budućnosti, pa je pre nekoliko godina u okolini Sarajeva otvorio motel i benzinsku pumpu.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ
Auto Halida Bešlića!

- Moraš misliti unapred jer masa mojih kolega nema posla, ne mogu živeti od muzike, a dobri su pevači, ali nisu imali sreće da opstanu. Iz tog razloga sam se okrenuo biznisu. Priznajem, celi život sam dobro zarađivao, a nikako nisam mogao sačuvati pare - zaključio je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading