MANEKENA PLAĆAM U NATURI, SPAVAM S NJIM: Nadežda Biljić priznala najintimniju stvar o sebi, preko kreveta završava poslove!

Autor:

Zabava

30.12.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić priznala je da Tomu Panića plaća u naturi!

MANEKENA PLAĆAM U NATURI, SPAVAM S NJIM: Nadežda Biljić priznala najintimniju stvar o sebi, preko kreveta završava poslove!

Foto: Instagram.com

Nadežda Biljić

Pevačica Nadežda Biljić vratila se na velika vrata na estradnu scenu i objavila novu pesmu „Pahulja“ za koju je snimila i spot. Za ekranizaciju je bio zadužen Dejan Milićević, a zanimljivo je da je Biljićeva uštedela novac na manekenu i glavnu ulogu u spotu poverila svom nevenčanom suprugu Tomi Paniću.

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Nadežda Biljić Amig show

 

- Dok moje koleginice plaćaju manekene, ja sa manekenom spavam - rekla je ona kroz smeh za Alo, te istakla da ona svog isplaćuje u naturi.

Podsetimo, Nadežda i Toma su se upoznali tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga", gde su započeli svoju romansu. Iako je bilo baš turbulentno i nekoliko puta su raskidali, njih dvoje su se potpuno preokrenuli i okrenuli porodičnim vrednostima.

Republika

Foto: Instagram.com

Nadežda Biljić i Toma Panić

 

Nadežda je na svet donela Tominog naslednika Longa, koji je već sada veliki dečko i veoma su mu posvećeni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading