STOJA SE NAŠLA NA STUBU SRAMA! Pevačica odgovorila na BRUTALNE prozivke da se upropastila!

Autor:

Zabava

27.12.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica zbog izgleda na meti negativnih komentara.

STOJA SE NAŠLA NA STUBU SRAMA! Pevačica odgovorila na BRUTALNE prozivke da se upropastila!

Foto: ATA Images

Stoja

Pevačica Stoja Novaković nedavno se našla na meti negativnih komentara zbog svog izgleda. Naime, javnost je tvrdila da se upropastila estetskim korekcijama, a ona kaže da je ti komentari uopšte ne pogađaju.

- Evo sva sam natečena zbog toga. Upšte me to ne pogađa, zato što ja primat ne dajem izgledu nego kvalitetu, mene ljudi takvu i vole i drago mi je zbog toga - rekla je pevačica.

Republika

Foto: ATA Images

Stoja Novaković o svom izgledu

- Kažite vi meni kakva je to žena kojoj se ne vidi butka i kakva je to žena kojoj se ne vidi dekolte? Normalno je dok ste mladi da treba da budete s*ksepilni, naravno u granicama. Treba imati šarm i to je za mene sasvim normalno u 21. veku. Uvek je bilo minića i sedamdesetih godina pa nikom ništa.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Stoja Novaković o koleginicama

Rano je postala baka, pa nije ni čudo što nosi titulu jedne od najseksi baka na estradi, a sada je otkrila koju koleginicom smatra konkurencijom u toj kategoriji.

- Možda Zlata Petrović jer je baš seksipilna baka, i Indira Radić takođe. Ima nas dosta baka sa estrade da smo u dobroj formi, držimo se koliko možemo - zaključila je Stoja za Express.ba

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading