DEKOLTE TAMARE ĐURIĆ SAMO ŠTO NE PUKNE! Starleta otišla na remont grudi, od prizora muškarci gube razum! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.12.2022

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić ne štedi na estetske zahvate

DEKOLTE TAMARE ĐURIĆ SAMO ŠTO NE PUKNE! Starleta otišla na remont grudi, od prizora muškarci gube razum! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Tamara Đurić

Poznato je da starleta Tamara Đurić veliku pažnju pridaje svom fizičkom izgledu, te ne stedi novac kada su estetske korekcije u pitanju, a sudeći po njenom poslednjem pojavljivanju u javnosti, više je nego očigledno da je uradila remont grudi

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Tamara Đurić, remont grudi

Đurićeva je neko ko je do sada uradio veliki broj estetskih zahvata, a mediji sada pišu da je starleta promenila silikone u grudima i da je sa 800 kubika od lekara tražila da joj stave 1.200 kubika.

Republika

Foto: Republika/O.Bogdanović

Tamara Đurić

-Tamari je fizički izgled najvažniji. Pored naslednice, kojoj je maksimalno posvećena, ona poslednji dinar daje na svoje telo. Bukvalno sve što ima i što zaradi ulaže u lepotu i fizičku aktivnost. Činjenica je da je zavisna od operacija i zato redovno ide na korekcije. Neguje se, to joj je prioritet, ali često menja silikone. Nedavno je stare silikone zamenila novim, a sada je stavila čak 400 kubika više. Intervencija je protekla u najboljem redu iako je svojevremeno prošla kroz pakao zbog implantata. Što se tog hormona rasta tiče, ona je počela sama sebi da ga daje kao insulin i prezadovoljna je, jer on između ostalog utiče na gipkost mišića, kožu i lepotu. Jako je skup lek, ali ona ne žali - kaže njena prijateljica za Blic. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading