LJUBA GODINAMA NE GOVORI SA SINOM! Aličićev naslednik nasledio je talenat na oca, snimili su čuveni HIT, a evo kako sada izgleda!

Autor:

Zabava

25.12.2022

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač nastupa sa sinom, a ne govore.

LJUBA GODINAMA NE GOVORI SA SINOM! Aličićev naslednik nasledio je talenat na oca, snimili su čuveni HIT, a evo kako sada izgleda!

Foto: ATA Images

Pevač Ljuba Aličić je jedan od najpoznatijih na našoj javnoj sceni. Gotovo da nema veselja i proslave koja može proći bez njegovih pesama, a njegove hitove pevaju i znaju sve generacije.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ljuba Aličić ne govori sa sinom

Iako je decenijama unazad na javnoj sceni, o privatnom životu slabo priča. Nije imao lako detinjstvo, pre svega zbog oca koji je bio preke naravi, a on je sa svega 11, 12 godina odlučio da napusti školu i okrene se muzici.

Prvi pur se oženio jako rano, sa svega 20 godina, a iz tog braka ima sina Dejana koji je talenat za muziku nasledio od oca. Kako se navodi, Ljuba i sin godinama nisu u dobrim odnosima. 

Republika

Foto: youtube.com

Ljuba Aličić i Dejan Aličić

Dejan, iako se bavi muzikom, ne pojavljuje se često u javnosti. Razlog njihovog lošeg odnosa nije poznat, ali je zanimljiva činjenica da iako ne razgovaraju, njih dvojica poslovno sarađuju. Tako su pre više od deset godina snimili duet ''Dajte da pije drugar moj'', neko vreme su nastupali zajedno, a za sve to vreme nisu govorili.

 

 

Podsetimo, Ljuba se drugi put oženio Željanom sa kojom je 23 godine u braku i sa kojom ima još dvoje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading