ISPLIVALA SLIKA SA PRIVATNE PROSLAVE! Trudna Anđelka Prpić slavila rođendan sa venčanim kumom, sa kojim čeka dete! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.12.2022

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelka Prpić u poslednje vreme često je objavljivala fotografije sa muškarcem sa kojim čeka dete

ISPLIVALA SLIKA SA PRIVATNE PROSLAVE! Trudna Anđelka Prpić slavila rođendan sa venčanim kumom, sa kojim čeka dete! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Naša poznata glumica Anđelka Prpić trenutno je u žiži javnosti zbog ljubavne veze sa najboljim drugom svog bivšeg muža Darija Prpića, sa kojim navodno čeka i bebu.

Kako su domaći mediji preneli, navodno je u pitanju čovek koji im je bio kum na venčanju i koji je bio nerazdvojan sa porodicom Prpić od kako su se Anđelka i Dario upoznali 2011. godine. O tome svedoči i fotografija na kojoj su njih troje zajedno u jednom lokalu.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđelka Prpić

U poslednje vreme je Anđelka često objavljivala fotografije na kojima se vidi da je u društvu navodnog partnera i kuma M. Ž., pa bi se reklo da se nije puno trudila da se ova priča sakrije iako danas nije voljna da govori za medije.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Slika Anđelke Prpić sa navodno sa čovekom sa kojim je u drugom stanju

Na fotografiji koja je objavljena na društvenim mrežama, vidi se da Anđelka i M. Ž. poziraju sa širokim osmehom i da uživaju u njenom danu.

Podsetimo, Anđelka i Dario venčali su se 2011. godine, kada je jedan od svedoka na svadbi bio upravo njen novi partner sa kojim čeka dete. Ovaj par se razveo 2020. godine, a razlog je bila ljubomora koju glumica nije mogla da trpi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miloš

25.12.2022 11:27

Izgleda da je bio u pravu.