SUZANA PERIĆ PROSLAVILA JUBILARNI 50. ROĐENDAN: Modna dizajnerka oduvala svećice, pa otkrila svoju NAJVEĆU ŽELJU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.12.2022

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Perić otkrila da ovo nije bila najbolja godina do sada, ali poslovni uspesi nisu izostali

SUZANA PERIĆ PROSLAVILA JUBILARNI 50. ROĐENDAN: Modna dizajnerka oduvala svećice, pa otkrila svoju NAJVEĆU ŽELJU!  (VIDEO)

Foto: Republika

Suzana Perić

 

 

Modna diznajnerka Suzana Perić proslavila je jubilarni 50. rođendan u jednom beogradskom restoranu, a zajedno sa pregršt svojh dragih ljudi ovudala je rođendanske svećice, a onda se osvrnula na minulu godinu, koja nije tekla, kako priznaje, glatko. 

Suzana Perić otkrila je šta joj je rođendanska želja za jubilarni divan dan: 

-Poželela sam da mi cela porodica, kao i svi moji prijatelji budu zdravi, da ja budem zdrava, jer zdravlje mi je najbitnije. Želim da ovaj nastavak bude izbalansiram, da naučim da nekad sebe stavim u prvi plan. Mislim da je to normalnu za prvu dekatu, nastavak sledi - rekla je Suzana za Republiku. 

Modna dizajnerka uveliko priprema velike modne događaje u svetskim metropolama:

-Sve teče izuzetno dobro. Prvo radimo Pariz, nakon toga Dubai i Emirate, nadam se da ću sve uspeti uspešno da privedem kraju - otkrila je Perićeva. 

 

 

Suzana se osvrula na godinu za nama, te otkrila da nije bila sjajna kao mnoge prethodne: 

-Bila je dobra godina, osim što sam izgubila mnogo dragih ljudi. Desile su se neke stvari, na koje čovek ne može nikako da se navikne. Inače, poslovno je godina sumirana, zaokružena dobro, sa mnogo novih planova, i kao da ta moja kreativna energija samo nadolazi, tako da ima mnogo planova za 2023. godini - objasnila je ona, ali i dodala koje će trenutke rado pamtiti. 

-Bilo je mnogo divnih trenutaka sa mojom ćerkom. Otvorili smo mnogo prodajnih objekata širom hrvatske rivijere, Crne Gore, a sada planiramo i otvaranje u Austriji. Posle korone, to su zaiste sve divne stvare i odlične za jedan brend, koji je mogao da stane - istakla je Suzana. 

Republika

Foto: Republika

Suzana Perić na proslavi svog rođendana

Dizajnerka je otkrila tajnu svog uspeha i trajanja na domaćoj modnoj sceni: 

-Mislim da rad, talenta, istrajnost, vera u sebe, učine mnogo toga. Isključivo se vodim svojim znanjem. Čovek može samo neko vreme da blefira, da vara, ali pravi kvalitet i znanje pokaže se na kraju kao ispravno - dodala je ona. 

Šta je još Suzana Perić rekla za Republiku, otkrijte u video-zapisu na početku teksta: 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading