ANA NIKOLIĆ OČAJNA! Pevačica NEMA OD BOLA nakon Laćine smrti: Bio je moj prijatelj i SABORAC, sin žene koja mi je bila kao MAJKA!

Autor:

Zabava

20.12.2022

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica u šoku.

Milan Laća Radulović iznenada je preminuo, a njegovo beživotno telo je kako se navodi pronađeno na ulici u Tel Avivu. Kako se sumnja, uzrok smrti je prekomerno korišćenje nedozvoljenih supstanci.

Republika

Foto: ATA Images

Preminuo Milan Laća Radulović

Vest o njegovoj smrti šokirala je sve, a posebno njegovog oca Aleksandra Futu Radulovića i najbliže prijatelje. Među njima i pevačicu Ana Nikolić koja je zanemela ovom vešću.

- Laća je bio moj prijatelj, drug, saborac i saradnik. Sin žene koju sam volela kao majku. Žene koja mi je bila kao majka. Bili smo jedno uz drugo u mnogim teškim momentima i vest o njegovoj smrti me je pogodila kao grom iz vedra neba. Ne mogu da verujem da ga više nema, da me neće zvati u dva ujutru, da mi neće slati kilometarske glasovne poruke...Da me neće zasmejavati i nervirati. Bio je talentovan, nadaren poput svog oca i majke. Bio je umetnik, a umetnicima u ovom surovom svetu nije lako. Nadam se da će pronaći mir kraj svog brata i majke za kojima je mnogo patio - napisala je Ana Nikolić na svom Instagramu. 

Nikolićeva je na svom Instagram profilu objavila sliku sa Radulovićem dok je bio živ, u opisu koje je napisala: 

-Nije fer - napisala je Ana u opisu fotografije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading