DADO POLUMENTA SE RAZVEO POSLE PET MESECI BRAKA! Oženio veroučiteljicu, nisu bili INTIMNI, a onda su otkriveni razlozi KRAHA braka!

Autor:

Zabava

19.12.2022

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se vratio starim navikama.

DADO POLUMENTA SE RAZVEO POSLE PET MESECI BRAKA! Oženio veroučiteljicu, nisu bili INTIMNI, a onda su otkriveni razlozi KRAHA braka!

Foto: printscreen/instagram.com

Pevač Dado Polumenta i veroučiteljica Selma Mekić venčali su se 12. decembra 2012. godine u Novom Pazaru. Međutim, nakon samo pet i po meseci braka njih dvoje su stavili tačku na svoju ljubavnu priču.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Mekić (@selmamekicc)

 

Kako se navodilo, razlog je njegov povratak noćnim izlascima, a to se kosi razmišljanjima njegove supruge, kao i verom. Selma je sada progovorila o razvodu.

- Što se tiče položaja žene muslimanke kad je u pitanju razvod ne razlikuje se ništa od ostalih žena sa Balkana. Nekad je razvod više bio tabu tema, sad to više nije, jer žene sve manje trpe fizičko i psihičko nasilje samo da bi ostale u braku - objasnila je Mekićeva, prenosi express.ba.

 

 

Naime, njih dvoje su imali šerijatsko zabavljanje isključuje ljubljenje, dodirivanje, odnose i izlaske, Dado je ranije izjavio da mu ništa od navedenog nije nedostajalo.

- Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u poslednje vreme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen devojkama - rekao je svojevremeno za medije izvor blizak ovom paru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading