ĆERKA KATARINE GRUJIĆ DANAS SLAVI PRVI ROĐENDAN! Pevačica podelila EMOTIVNU poruku: "Ostani uvek čarobna kakva jesi, najlepši osmehu"

Autor:

Zabava

15.12.2022

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić i Marko Gobeljić večeras proslavljaju prvi rođendan ćerke Katje, a za proslavu su navodno iskeširali 30.000 evra.

ĆERKA KATARINE GRUJIĆ DANAS SLAVI PRVI ROĐENDAN! Pevačica podelila EMOTIVNU poruku: "Ostani uvek čarobna kakva jesi, najlepši osmehu"

Foto: ATA Images

Katarina Grujić, Marko Gobeljič

Za popularnu pevačicu Katarinu Grujić i njenog izabranika, fudbalera Marka Gobeljića, danas je veoma važan dan, s obzirom na to da njihova mezimica Katja danas puni godinu dana. 

Naime, pevačica je na svom Instagram profilu objavila snimak u kojem je sumirala 365 dana otkad je Katja postala deo njihovih života, a u opisu istog napisala emotivnu poruku: 

-Najlepša princezo moja, svaki tvoj pokret, svaki tvoj zagrljaj i poljubac daje mi svu snagu toliko da mogu da poletim! Znam da me Bog zaista voli kad mi je dao ćerku kao što si ti. Danas je veliki dan jer je tebi rođendan! Poželeću ti samo sreću i ljubav najveću, da te anđeli čuvaju i Bog štiti, a mama će da ti pruži ruku i vodi kroz svet, da bude uvek tu da se ničega ne bojiš! Ostani uvek čarobna kakva jesi, najlepši osmehu, sanjaj, voli, maštaj, raduj se! Voli te mama najviše na svetu. Srećan rodjendan princezo moja - napisala je Katarina na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: ATA Images

porodica Grujić-Gobeljiž na Marakani

Podsetimo, pevačica i fudbaler će večeras da naprave gala proslavu za svoju mezimicu, a kako se pisalo, za ovaj rođendan iskeširali su 30.000 evra.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading