TRAGIČNA PRIČA REPERA COBIJA: Majka mu je preminula, a onda je izgubio i oca, otkriveni potresni detalje odrastanja! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.12.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Veljković Cobi neretko priča o detinjstvu!

TRAGIČNA PRIČA REPERA COBIJA: Majka mu je preminula, a onda je izgubio i oca, otkriveni potresni detalje odrastanja! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Popularni reper Slobodan Veljković Cobi rođen je u Beogradu ali je odrastao u Prokuplju u kom je zajedno sa svojim roditeljima i živeo. On je detinjstvo proveo u Tabakmali, naselju u Prokuplju odakle nosi mnogo uspomena i o kom je čak i pevao u svojim pesmama. Danas tamo živi njegova rodbina, a u njihovoj porodičnoj kući živi Cobijeva strina Biljana Veljković.

Foto: Republika

Slobodan Veljković Cobi

 

- Ja sam mu strina, najmlađa strina... Mama mu je umrla, posle dve godine umro mu je i otac, to ga je dosta dotuklo. Ali, ne da se, on voli da se vraća ovamo i stalno dolazi u Prokuplje. Nešto je sređivao, sad je stao, ali dobro... Svi smo ponosni na njega, on je stvarno dobro dete. Dolazi i Jelena isto - govori Cobijeva strina i nastavlja za Blic:

Foto: Instagram.com

Cobi Instagram

 

- Njemu je bilo super detinjstvo, on kao jedinac, imao je sve što je poželeo. Smrt njegove majke i njegovog oca nas je mnogo pogodila, meni je mnogo teško to što je ostao sam. On se bori, ali teško mu je, i kad dođe ovde, najteže mu je kada otvori kuću i nema tu svoje roditelje. Ja mu to nadomešćujem koliko mogu, kao i moj muž. Inače, on je dete jako popularno, nikada mi nije dosađivao ni u čemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading