ISPOVEST! Tijana eM: Šaban mi je napisao pesmu pred smrt, ali je odneo u grob! (VIDEO)

Autor: Melina Gvero

Zabava

03.12.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "ISPOVESTI" u produkciji Republika TV-a je na našem Jutjub kanalu!

Iako je svi znaju kao Ženu od sultana, po hitu koji ju je vinuo u sam estradni vrh, mlada pevačica Tijana Milentijević još odranije je bila poznata među ozbiljnim pevačima, koji su od starta prepoznavali njen kvalitet. Naime, Tijana u velikom intervjuu za emisiju "ISPOVESTI" otkriva  da je često pevala na privatnim slavljima Šabana Šaulića, te da joj je kralj narodne muzike neposredno pred smrt pomenuo da je za nju pripremio pesmu, koju je na kraju, nažalost, odneo sa sobom u grob.

Foto: Republika TV

Ispovesti, Tijana eM

 

- Bila sam redovan gost u Šabanovoj kući, pevala sam na njihovim slavama i proslavama. Jednom prilikom sam tako oduševila Šaulića da mi je rekao da je uradio pesmu samo za mene. Bila sam presrećna, a nisam ni slutila da je to bilo naše poslednje viđenje i da je tu pesmu, namenjenu meni, jer je samo on to znao, i odneo sa sobom u grob, nažalost - ispričala je sa setom Tijana i dodala:

- Neka mu je laka zemlja, uvek ću pevati njegove pesme i rado ga se
sećati. Takav se više roditi neće! Za mesto na estradi borila se i putem muzičkog takmičenja, a plasman u superfinale osme sezone "Zvezda Granda" 2013/2014. još pamti kao najsrećniji u životu.


- Pevačka karijera sama po sebi je mač s dve oštrice, pa sam u nekoliko navrata dolazila u situaciju da dignem ruke od svega. To što nemate privatnost, da budete slobodni i što vam se prati svaki trag, pa i novinski naslovi su nešto zbog čega mi je došlo nekoliko puta da kažem sebi: "Neću, bre, više da se bavim ovim", pa često i plačem, zovem mamu i tatu, pa im se žalim da nije fer, oni me teše. Sve te prođe nekako, a ljubav prema muzici je stalna - rekla je mlada pevačica, te priznala da je veoma emotivna i da plače na, bukvalno, svaku sitnicu:


- Baš tako, zaplačem kad vidim psa na ulici koji nema da jede i da je povređen, ljude koji su siromašni, bolesnu decu... To mi uveliko otežava život, ali bolje da pustim suzu nego da sve držim u sebi. Ona se zatim osvrnula i na nasilje, koje je doživela od bivšeg dečka.

- Ja, tako emotivna, trudila sam se da nekog promenim nabolje. Nisam potražila stručnu pomoć ni psihologa nakon svega, sve sam nekako rešavala sama sa sobom u glavi - kaže Milentijevićeva i zaključuje:
- Ne volim da me sažaljevaju i gledaju kao žrtvu, to mi nekad može doći glave, ali neka, takva sam.


Htela sam da budem stomatolog
ili hirurg, a nikako pevačica!


Milentijevićeva detinjstvo veže za bake i deke, koji su je čuvali i, kako kaže, kao mala je maštala da bude stomatolog ili hirurg, a nikako pevačica.
- Razmišljala sam u drugom pravcu skroz, stomatologija, hirurgija, a mama je htela pošto poto da treniram nešto, međutim, ja sam se odlučila za muzičku školu. Svirala sam gitaru iako mi je klavir bio i ostao tiha patnja, mada nikad nije kasno ni za to. Usput sam shvatila da znam da pevam. Tad se nekako sve okrenulo u mom životu. Često mi dođe da uzmem gitaru u ruke ponovo, ali s ovolikim noktima teško, pa onda odustanem - iskrena je Tijana.

 

 

 


REDOVNO ME PROSE NA NASTUPIMA

Milentijevićeva za sebe kaže da nije zaljubljive prirode, nema tip muškarca, udvarača ima i previše, čak i među kolegama.
- Pa ima ih - da, uvek imaš one koji ti daju komplimente, vidim da oni žele nešto više, ali izbegavam bilo šta dalje. Mlada sam i to je negde normalno, ne zameram im - priznaje Tijana, koja je, poput koleginica, više puta bila zaprošena na nastupima:

 

 

 

 

 


- Pokažu mi telefon na kojem piše: "Udaj se za mene", ali bez prstena i klečanja. Obično uz to idu medvedići, cveće, slatkiš, nakit, drago mi je što džentlmeni još nisu izumrli. Na društveni mrežama često mi šalju golišave fotke i slične gluposti. Uživo mi se, srećom, nije desilo ništa te prirode, ali na društvenim mrežama je to redovna pojava. Golišave fotke i vulgarne poruke, odvratna i nepristojna pitanja. Njihovo je da pišu, moje je da nikad ne odgovorim.


Za jednu noć zaradim bakšiš
od kog mogu da kupim auto


Tijana Em tvrdi da joj mnogi zameraju što na tezgama ne vrcka kao Tea Tairović, koja je poznata po tome što je zasipaju parama dok peva. Međutim, ona tvrdi da joj bakšiš ne zavisi od toga:

 

 


- Često mi kažu zašto ne vrckaš malo više. Ja to ne mogu, to je možda moja blokada, želim tako da pokažem ljudima da postoji granica. Bilo je situacija gde su mi govorili da se popnem na stolicu, odbijala sam to bez obzira na bakšiš. Dešavalo se da za jednu noć zaradim bakšiš od koga mogu da kupim automobil.


Uzori su mi Zorica i Slađa

Mlada pevačica priznaje da postoje pevačice čiji život i karijeru bi i ona želela da sledi.
- Uzor mi je Zorica Brunclik, njene pesme često izvodim, otvorila sam i njen koncert na Tašu. Slađu Alegro takođe volim, i pre saradnje s njom kroz "Šaran koncept" divila sam se kako je organizovala svoj život s mužem, detetom i karijerom, volela bih isto tako - kaže čuvena Žena od sultana i dodaje da je emotivno ispunjena:
- Srećna sam i zaljubljena, tako ulazim u novu godinu, a može i beba,
što da ne?!

 

 


Šaran mi je obezbedio ličnu kartu

Iako ju je hit "Žena od sultana" proslavio, da se ona pitala, ne bi je ni snimila, ali je, srećom, producent Saša Nikolić Šaran znao šta je za nju najbolje.
- Šaran je neko s kim se ne slažem oko ideja, ali uvek bude po njegovom - otkriva Tijana da nije imala osećaj za to šta prolazi kod publike, pa
istakla:
- Pesmu "Žena od sultana" mi je on nametnuo, tu se nisam slagala ni za
šta, a ona je postala moja lična karta.

 

 

 

Video ISPOVEST Tijane eM, možete pogledati u videu na početku teksta! 
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

04.12.2022 08:50

Lepa devojka al glas bas i nije nesto posebno.