TAKO LEPA, A NIKAD TUŽNIJA NA MALIM EKRANIMA: Dragana Kosjerina nije mogla da sakrije emocije, poraz Srbije joj teško pao (FOTO)

Autor:

Zabava

02.12.2022

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Kosjerina nije uspela da ostane ravnodušna nakon poraza Srbije od strane Švajcarske

TAKO LEPA, A NIKAD TUŽNIJA NA MALIM EKRANIMA: Dragana Kosjerina nije mogla da sakrije emocije, poraz Srbije joj teško pao (FOTO)

Foto: RTS/printscreen 8

Dragana Kosjerina

Dragana Kosjerina, kao na svojim počecima, vodila je emisiju sportskog karaktera, a sada joj je pripao nimalo lak zadatak, da komentariše utakmicu Srbija-Švajcarska nakon porazana naše reprezentacije u Kataru. 

Naime, reprezentacija Srbije izgubila je od Švajcarske i tako ispala iz dalje faze takmičenja na Mundijalu, a voditeljka, iako ne bi trebalo, pokazala je emocije, odnosno nezadovoljstvo postignutim. 

 

 

Zapravo, nakon poraza kao i do sada u stidiju RTS analitičari su imali priliku da daju svoje mišljenje o porazu, a program je zajedno sa Kosjerinom vodio i Jovan Memedović. 

Kosjerina, iako i ovoga puta besprekorno obučena, u teget odelu, crvenom prsluku, beloj košulji i sa brošem, nije mogla da sakrije razočaranje igrom naših momaka.

U njenom glasu čulo se odsustvo entuzijazma, dok je njeno lice odavalo da se nadala boljem rezultatu.

Republika

Foto: RTS/printscreen 8

Dragana Kosjerina razočarana igrom naših momaka

 

BONUS VIDEO: 

Kwe1HVnHct4

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading