MILICA TODOROVIĆ: Nikad nisam bila deblja!

Autor:

Zabava

26.01.2018

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije na ovim prostorima Milica Todorović ne krije da nije u potpunosti zadovoljna svojim fizičkim izgledom. Naime, on tvrdi da je trenirala, bila na dijeti, odrekla se cigareta, ali da nije uspevala da istraje u svemu tome, te se pomirila sa činjenicom da nikada neće smršati.

 

Pevačica jedini spas pronalazi u adekvatnoj garderobi, koja joj skriva višak kilograma.

 

 

 

- Ma gde sam smršala! Jeste li vi ćoravi? Nikad deblja nisam bila! Čini vam se jer sam se dobro upakovala u ovaj kombinezon. Sreća, pa nosim crne stvari i ne primeti se (smeh). Pokušavala sam da vodim računa o ishrani, ali ne vredi. Čim krenem s nekim zdravijim režimom, to traje nekoliko dana i opet idem po starom. Šta ću kad volim da jedem. Sad sam se navikla na ovu kilažu - rekla je Milica čije fotografije na društvenim mrežama govore da ipak izgleda dobro i da, čak i ako ima koji kilogram više, to odlično nosi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading