EKSKLUZIVNO: Lukas u vezi sa plejboj zečicom!

Autor:

Zabava

26.01.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Aleksandar Vuksanović (49) zvani Aca Lukas nedavno je uplovio u vezu sa Plejboj zečicom, prelepom Božanom Vujinović (25). A Srpski telegraf je ekskluzivno uslikao pevača u provodu sa novom izabranicom!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aca Lukas

Naime, kako izvor blizak Lukasu navodi, njih dvoje su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a hemija je odmah proradila.

- Aca je bio sa prijateljima na večeri, a u istom društvu našla se i Božana. Njih dvoje su spontano počeli da razgovaraju, a do kraja večeri bili su opčinjeni jedno drugim. Po rastanku su razmenili brojeve telefona i počeli ubrzo da se viđaju. Aca je stariji od Božane više od dve decenije, ali im to zasad ne pravi nikakvu smetnju u odnosu - objašnjava izvor i nastavlja:

Pevač je stariji od Božane više od dve decenije, ali im to zasad ne pravi nikakvu smetnju u odnosu

- Iako je njihova veza sveža, gotovo su nerazdvojni, ali se trude da sakriju vezu od medija jer je još rano za prognoze u kom će smeru njihov odnos ići - otkriva izvor Srpskog telegrafa.

U prilog ovim navodima idu ekskluzivne fotografije iz beogradskog restorana "Manufaktura", gde su preksinoć bili Božana i Aca. Folker i Vujinovićka zabavljali su se do sitnih sati, a Aca se ubrzo po dolasku latio mikrofona i zapevao novoj dragoj. "Ružica si bila", "Božanstvena ženo" i "Ti si sav moj bol" samo su neke od pesama koje je posvetio Božani, a ona je sve vreme igrala pored njega. Koliko su zaljubljeni, videlo se i po tome što su tokom cele večeri razmenjivali nežnosti, a Aca se nije ustručavao da poljubi lepu Banjalučanku pred ostalim gostima.

Podsećamo, Aca Lukas nedavno je prošao kroz buran raskid sa Sonjom Vuksanović, sa kojom je zakonski i dalje u braku. Nakon toga Aca je imao vezu kratkog daha sa Branislavom Pašajlijom, a potom su ga mediji povezivali sa brojnim devojkama. Pored zvanja Plejboj zečice Božana je bosansko-hercegovačka starleta, plesačica i model. Rođena je 1993. godine u Banjaluci. Bila je mis lista Plejboj i srpska predstavnica na izboru Playboy Playmates of the Year na Filipinima, gde je osvojila titulu Miss Sexy Body 2013. godine. Zbog prirode svog posla, odnosno modelinga, često posećuje razne egzotične destinacije, a bogati Arapi su joj nudili ostrva, kamile, nakit. Međutim, ona je izjavila da je odbila njihove poklone. Iako smo više puta pokušali da dobijemo Lukasa, on je bio nedostupan tokom celog dana, kao i njegova devojka.

ATF

Božana se zabavljala sa Milanom Biševcem

Božana Vujinović otkrila je da je bila u vezi sa oženjenim fudbalerom Milanom Biševcem. Ona je na društvenim mrežama objavila zajedničke fotografije sa fudbalerom Lacija iz restorana u Rimu. Biševac i Božana navodno su pola godine živeli zajedno u Rimu, a kada je veza okončana, Plejboj zečica se porukama obračunavala sa fudbalerovom suprugom. Nakon toga imala je incident, kada je pretučena u novembru 2016. godine dok se vraćala iz noćnog provoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading