NAŠA PEVAČICA U MODRICAMA, NOGE JOJ PLAVE, ŠLJIVA DO ŠLJIVE! Oglasila se, pa odbrusila: NE ŽELIM NIKOGA DA VIDIM! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.11.2022

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Visković završila je u modricama na nogama, za koje ni sama ne zna kako su nastali!

NAŠA PEVAČICA U MODRICAMA, NOGE JOJ PLAVE, ŠLJIVA DO ŠLJIVE! Oglasila se, pa odbrusila: NE ŽELIM NIKOGA DA VIDIM! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Marina Visković jedna je od atraktivnijih i poželjnijih estradnih dama, no, sada je završila u modricama, koje je javno objavilana društvenoj mreži Instagram

Naime, Viskovićeva je nedavno objavila novu pesmu, za koju je snimila visokobudžetni spot, u kom se pojavila dosta provokativna, skoro pa potpuno gola, zbog čega je imala problema sa pravima na platformi Jutjub. 

Republika

Foto: Andrej Damnjanovic

Marina Visković spot ,,Upaljač"

 

Međutim, veliku pažnju privukle su njene modrice, koje je pevačica objavila na Instagram storiju, koje su izazvale polemiku. Marina ni sama nije znala odakle su joj se pojavile modrice i podlivi duž noge.

- Danas mi se ne obraćajte, ne želim nikoga da vidim - napisala je Marina, pa dodala:

- Šta se ovde tačno desilo?

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading