KREĆE STOPAMA RODITELJA: Sin Bilje Jevtić i Ace Ilića hoće u "Zvezde Granda", a evo kako izgleda njihov naslednik! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.11.2022

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Bilje Jevtić i Ace Ilića nasledio talenat od roditelja

KREĆE STOPAMA RODITELJA: Sin Bilje Jevtić i Ace Ilića hoće u "Zvezde Granda", a evo kako izgleda njihov naslednik! (FOTO)

Foto: instagram.com/Aleksandar Aca Ilić

Jedan od najskadijih brakova Biljana Jevtić Aleksandar Ilić već godinama uspešno neguje kako karijeru, tako i ljubav, iz koje su dobili sina Ivana, koji od roditelja nasledio muzikalnost. 

Kako će par uskoro nastupiti zajedno na jednom koncertu tradicionalne muzike, otkrili su šta misle o novim muzičkim pravcima i da li sušaju današnje izvođače koji su aktuelni.

- Mi bismo voleli da ovakvih koncerata bude što više. Sve se menja, pa su se tako promelila vremena što se tiče muzike i svega toga, ali dobra muzika je ostala. Nešto što je dobro i što je kvalitet ima neograničen rok trajanja. Eto i ja da budem malo neskromna i da kažem i za sebe, od nekih pesmama koje sam snimila ne smen ni da kažem pre koliko godina još traju i te pesme se vraćaju. I mlađa generacija zna da prepozna ono što je dobro - kaže Bilja za Grandonline.

Republika

Foto: Instagram.com

Biljana i Aca sa sinom

Oni su nekoliko puta u javnosti govorili da je njihov sin Ivan izuzetno muzikalan i da je nasledio talenat od roditelja, pa su otkrili da li će se njihov naslednik možda pojaviti uskoro u takmičenju "Zvezde Granda".

- On je sada u onim godinama kada je spoznao kvalitet i sada samo sluša one prave pesme od pravih izvođača. Možda se pojavi i u "Zvezdama Granda", ali prvo da završi fakultet, mi ćemo ga svakako podržati - rekao je Aca.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Aca Ilić

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading