VELIKO PRIZNANJE SELME BAJRAMI: Pevačica se zbog RAZVODA povukla sa scene, a sada se bori za STARATELJSTVO, bivši joj pravi PAKAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.11.2022

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Selma Bajrami u emisiji ,,Amidži šou" priznala je da se bori za starateljstvo za dete.

VELIKO PRIZNANJE SELME BAJRAMI: Pevačica se zbog RAZVODA povukla sa scene, a sada se bori za STARATELJSTVO, bivši joj pravi PAKAO! (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pevačica Selma Bajrami pre nekoliko godina donela je odluku preko noći da stavi tačku na muzičku karijeru i povukla se iz javnosti. Mnogi su se pitali gde je i šta radi. Ona je uredno radila, ali ne toliko ispraćeno, budući da je imala važan zadatak. 

Naime, u emisiji ,,Amidži šou" Selma se pojavila posle duge pauze u medijima i otkrila da je sve vreme prolazila kroz pakao. Kako je otkrila, ova pevačica imala je problema nakon razvoda od supruga, zbog čega se i sada nalazi na sudu, pa je otkrila da se bori za starateljstvo nad detetom. 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Selma Bajrami Amidži šou

 

- Živim u Beču, nakon razvoda sam živela tamo. Razlog što sam se povukla iz medija jeste što sam htela da se posvetim psihičkom i fizičkom smislu, borim se za starateljstvo, nadam se da će se završiti onako kako treba. Ne bih da pričam o tome, ali čisto da objasnim narodu. Ja sam osoba koja uvek ide sa nekim razlogom u medijima. U međuvremenu su nastale neke stvari, pa sam odlučila da se povučem i evo, sada sam tu, opet sam tu - objasnila je Selma Barjami u Amidži šou. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading