"KAKO SE ŽENA UKANALI": Aleksandra Subotić prodaje "FEJK" stvari za paprenu sumu novca, naišla na oprečne komentare na mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.11.2022

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić ima novi biznis koji su neki dočekali "na nož", a nekima se dopada!

"KAKO SE ŽENA UKANALI": Aleksandra Subotić prodaje "FEJK" stvari za paprenu sumu novca, naišla na oprečne komentare na mrežama! (FOTO)

Foto: Republika/O. Bogdanović

Nekadašnja učesnica rijaliti programa "Zadruga" Aleksandra Subotić rešila je da raščisti svoj ormar prodajući stvari po izuzetno visokim cenama, što je šokiralo mnoge njene pratioce na društvenom mreži Instagram

Naime, Subotićeva je naišla na osudu mnogobrojnih pratilaca jer je jedne čizme, koje pritom nisu original, cenila 150 evra, zbog čega se suočila sa pregršt negativnih komentara. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Aleksandra Subotić prodaje stvari na Instagramu

Čekaj, je l' realno da ova prodaje polovne kopije i to za 150 evra?! Sad sam sve čuo", "Ova gora od Dabovićke", "Kako se žena ukanali, sad priznade da sve nosi kopije, a ovamo kao luksuzan život", "Ostavite ženu na miru, meni je mnogo poštenije što je rekla da su kopije nego da na prevaru prodaje falš", "Meni je ovo skroz okej i cena, i garderoba, a pritom je i pristupačno nekome ko voli da ima nešto što je ona nosila - nizali su se podeljeni komentari na Tviteru.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Aleksandra Subotić prodaje stvari po visokim cenama

Podsetimo, Aleksandra nije jedina poznata ličnost koja prodaje nošene stvari, ali mnogi su se šokiral što je odlučila da prizna da su polovne stvari u pitanju, a zatim da bude nimalo skromna sa cenama, dok je bilo i onih pripadnica lepšeg pola koje su bile oduševljene što Subotićeva prodaje stvari putem Instagrama. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading