LUNA ĐOGANI POSETILA PSIHOLOGA ZBOG GUBITKA BEBE: Stručnjaci joj dali savete za oporavak!

Autor:

Zabava

10.11.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani posetila je psihologa nakon gubitka bebe, a oni su joj dali savete kako bi nastavila dalje.

LUNA ĐOGANI POSETILA PSIHOLOGA ZBOG GUBITKA BEBE: Stručnjaci joj dali savete za oporavak!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pobednica "Zadruge 2Luna Đogani, teško je podnela gubitak bebe, a uz nju su suprug Marko Miljković, porodica i prijatelji. S obzirom na to da nikada pre nije bila u ovakvoj situaciji njoj su mnogo pomogli i saveti psihologa.

To joj je preporučila bliska prijateljica i Luna je prihvatila svaki savet. Radosne vesti su podelili sa svojim pratiocima čim su saznali da će po drugi put postati roditelji, međutim tužne su saopštili tek kada je Đoganijeva bila spremna za to.

Republika

Foto: youtube.com/siktertube

Luna Đogani izgubila bebu

 

- Spontani pobačaj je bolno stanje za svaku ženu bez obzira na to da li već ima dete ili ne. Ovo se nažalost često dešava, a Luna je osećala veliku tugu. Kako bi se emocije vratile u normalu, obično je potrebno više vremena, nego što je to potrebno za fizičko zarastanje rane, zato su uz Lunu porodica, ali nije odbacila ni savete psihologa - rekla je za Kurir njena bliska prijateljica.

Luna je posavetovala stručnjaka i javno progovorila o teškom periodu.

Republika

Foto: Youtube.com/ Sikter Tube

Marko Miljković pokazao test za trudnoću

 

- Izgubili smo ovu trudnoću posle 12 nedelja. Saznali smo par dana ranije, nismo hteli odmah da pričamo, da malo prođe. Tako je trebalo da bude, neki virus je prošao kroz mene, tako je doktorka rekla, plod je bio jako mali, znaju žene koje su prošle kroz to. Šta god se desi majci to utiče na plod, bila sam loše, nisam znala da sam trudna kada sam išla u Ameriku. Srce je prestalo da kuca, hvala Bogu, dobro je što je bilo rano, dok se nije formiralo - istakla je ona.

Podsetimo, Luna i Marko spakovali su kofere i napustili Beograd, te su se sa ćerkicom Miom i prijateljima uputila na Zlatibor, kako bi se opustili. Đoganijeva je na Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je pokazala da uživa sa prijateljima i suprugom na mini odmoru. 

Republika

Foto: Instagram.com

Luna Đogani Instagram story

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Darko

11.11.2022 04:45

Otisla iz Beograda na Kopaonik i tamo ima mnogo psihologa i psihijatara.

Ana

12.11.2022 18:54

Jel to ona sto se hvali da su ona i Novak Đoković najpopularnije licnosti u Srbiji i van nje 😂😂😂😂