NIJE IMALA KROV NAD GLAVOM, PLAKALA DA SIN NE VIDI: Naša pevačica o životnoj borbi, spomenula i TRAGEDIJU!

Autor:

Zabava

09.11.2022

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Sečivanović godinama je gradila put za bolje sutra svom sinu i sebi

NIJE IMALA KROV NAD GLAVOM, PLAKALA DA SIN NE VIDI: Naša pevačica o životnoj borbi, spomenula i TRAGEDIJU!

Foto: Youtube.com printscreen

Biljana Sečivanović pre mnogo godina pojavila se u takmičenju "Zvezde Granda", gde je počela da gradi svoju muzičku karijeru, a jedan od ciljeva bio joj je da obezbedi svom sinu Mateju krov nad glavom. 

- Problem je kad shvatite da nemate krov nad glavom, a morate da ga obezbedite. Meni je to bio prvi cilj posle takmičenja „Zvezda Granda“, da ne budemo večito i celoga života podstanari. Želela sam da nešto stvorim da ne bih razmišljala koliko ja mogu da ostanem u tom stanu, da li će taj neko da ga prodaje, pa da moram da se iselim. Kada si svestan da je nešto tvoje imaš sigurnost - ispričala je Bilja za Grand online.

Republika

Foto: ATA Images

Biljana Sečivanović

Dolazak u Beograd i Grandova scena promenili su Biljanin život iz korena, a danas ima mnogo razloga da bude ponosna zbog svega što, kako bi se u narodu reklo, ostvarila sa svojih deset prstiju.

- Nekih šest godina smo bili podstanari, ali sam ja rešila da za to vreme obezbedim krov nad glavom i u tome sam uspela. Bila sam uporna i tvrdoglava. Mada ta tvrdoglavost mi pomaže jer mi ne dozvoljava da odustanem - priznala je sa osmehom.

Republika

Foto: ATA Images

Biljana Sečivanović, na dan svadbe

Danas je ponosna majka šesnaestogodišnjeg Mateja koji je pevačicin centar sveta i motiv da hrabro korača ka svemu što želi. Uprkos teškim trenucima, koji su sada iza nje, zbog njega sebi nikada nije dozvolila da posustane u svojoj borbi.

- Matej se seća svih lepih trenutaka, a to teško ne pamti i ne zna, niti je osetio. On ne zna da mi je bilo teško, niti je osetio. Nikada nisam plakala pred njim iako je bilo mnogo toga. Zna se da je njegova tetka bila bolesna i da smo svašta preživljavali. Plakala sam da on ne vidi jer drugačije deca gledaju na bol odraslih i shvataju to traumatičnije nego što to jeste - istakla je Biljana.

Podsetimo, Biljanina sestra preminula je od obake bolesti, u trenutku kada se pevačica porađala, o čemu je svojevremeno pričala u javnosti, kada je priznala da nije mogla da se raduje novom biću zbog ogromne tuge i boli. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading