SORAJA TRPI OGROMNE BOLOVE: Starleta za dlaku izbegla smrt, a evo kako se sada oseća nakon stravične saobraćajke!

Autor:

Zabava

09.11.2022

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soraja Vučelić operisana je u Hrvarskoj, nakon čega je njeno stanje navodno stabilno

SORAJA TRPI OGROMNE BOLOVE: Starleta za dlaku izbegla smrt, a evo kako se sada oseća nakon stravične saobraćajke!

Foto: instagram.com/sorajavucelic

Soraja je navodno u subotu doživela stravičnu saobraćajku u kojoj je povredila vrat, polomila rebra i dobila unutrašnje krvarenje, a kako prenose domaći mediji, starleta se uspešno oporavlja posle operacije koju je imala juče u Hrvatskoj. 

Soraja je odmah zbrinuta i operisana u jednoj albanskoj bolnici, a njena porodica navodno je odlučila da je privatnim avionom prebaci u Hrvatsku.

- Soraja je u Zagreb došla u veoma teškom stanju. Iz aviona su je prebacili na operacioni sto kako bi joj spasli život. Operacija je trajala nekoliko sati, ali je sve proteklo kako treba. Soraja je trenutno na intenzivnoj nezi, gde je pod stalnim nadzorom lekara, koji su nam rekli da se polako oporavlja - kaže izvor blizak starleti za Informer.

Republika

Foto: instagram.com/youtube. com

Soraja Vučelić

On dodaje da je njegova prijateljica za dlaku izbegla smrt, ali da je navdno konačno bolje!

- Doktori joj preko infuzije daju sedative jer je bila veoma uznemirena kada se probudila iz anestezije. Trenutno trpi bolove, ali proći će. Najbitnije je da je živa, s vremenom će se skroz oporaviti.

Republika

Foto: instagram.com/sorajavucelic

Soraja Vučelić

Vučelićeva je doživela jezivu saobraćajku kada je u njen automobil direktno udario kombi. Od siline udarca, auto je bio smrskan, a nju i drugaricu su iz kola vadili vatrogasci. Ona je sa Kosmeta krenula ka Albaniji, a potom je planirala da otputuje u Holandiju, pa u Nemačku. Društvo koje ju je čekalo u Amsterdamu zabrinulo se što im se Soraja ne javlja, ne znajući da je imala težak udes.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading