BIVŠA ŽENA NAJVESELIJA! Ana se pojavila na koncertu Peđe Jovanovića, pa ga i javno podržala: PONOSNA SAM NA TEBE! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.11.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Jovanović na koncertu bivšeg muža.

BIVŠA ŽENA NAJVESELIJA! Ana se pojavila na koncertu Peđe Jovanovića, pa ga i javno podržala: PONOSNA SAM NA TEBE! (FOTO)

Foto: Instagram printsceen

Pevač Peđa Jovanović sinoć je održao jedan od četiri zakazana koncerta u MTS dvorani. Publika je uživala u pesmama koje je izvodio, pa ceo koncert sa njim pevala uglas.

Međutim, najveću pažnju je privukla njegova bivša supruga Ana Jovanović koja je bila u publici i podržavala svog bivšeg partnera, a snimke sa koncerta podelila je i na društvenoj mreži Instagram gde je napisala da je preponosna na Peđu.

Podsetimo, Ana je bila u žiži javnosti nakon spekulacija da je u vezi sa Duškom Tošićem. Peđa je jednom prilikom otkrio da je on kriv za razvod i činjenica da je u jednom periodu pio, ali da je sa bivšom suprugom u odličnim odnosima, što je ona sinoć i dokazala.

- Mi smo u super odnosima, imamo troje dece... Sada je sve u redu među nama i to je bitno. S Anom se svakodnevno čujem. Ona je sjajna osoba, ne bih mnogo da pričam o njoj, ali ako je pominjemo, u celoj priči sam ja kriv za rastanak. Ostavila me je baš u tom periodu kada sam preterivao u piću. Nije mogla da me trpi, to niko ne bi mogao niti bi trebalo da trpi. Moj savet svim ženama je da se odmah sklone od partnera-alkoholičara. Tu nema ničeg dobrog. Ko bi voleo da ima alkoholičara u kući. Bio sam nemoguć tada i razumem što je otišla - rekao je Peđa jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading