PRVE FOTKE CECE IZ BOLNCIE: Ražnatovićka otišla pod NOŽ! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.10.2022

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ceca Ražnatović otišla je u Tursku na operaciju!

PRVE FOTKE CECE IZ BOLNCIE: Ražnatovićka otišla pod NOŽ! (FOTO)

Foto: Blic TV

Svetlana Ceca Ražnatović u dokumentarcu koji je snimljen o njoj otkrila je da mora na operaciju zbog zdravstvenog problema koji ima, a sada su se pojavile prve fotografije iz bolnice.

Na fotografijama se vidi kako Cecu pripremaju za operaciju, a pevačica nije bila uplašena već nasmejana. Kako je Ražnatovićeva sama otkrila, u bolnici će biti zadržana samo dva dana, nakon čega će moći da nastavi oporavak u hotelskoj sobi:

Foto: Blic TV

Ceca Ražnatović u bolnici

 

Najmanje ćemo 12 dana tamo ostati. Rekao mi je doktor da će operacija trajati 6 sati, da je to standard za tu intervenciju. Ja moram da idem na tu operaciju, da li sada ili za dva meseca, ja moram da idem. Znam da operacija traje, ali ja želim da rešim to i da se osećam dobro u svojoj koži – ispričala je Ceca.

Sa Cecom, u Istanbul na konsultacije sa doktorom otišle su Anastasija Ražnatović i Lidija Ocokoljić kako bi joj pružile podršku.

Nekoliko nedelja pre operacije bile smo zajedno na konsultacijama u Istanbulu. Obavile smo razgovor a nakon toga smo se sjajno provele – rekla je Anastasija.

Foto: Blic TV

Ceca Ražnatović u "Ceca i deca"

 

– Svi su bili iznenađeni zašto operacija traje 6 sati i naravno uvek postoji briga, nikad ništa nije bezazleno – ispričala je Lidija.

Ceci je bilo najvažnije da je operiše vrhunski hirurg kako ne bi imala vidljive posledice na koži.

Znala sam da odlazim u profesionalne, dobre ruke. Poznajem osobe koje su već bile kod tog doktora, koje su imale iskustva sa njim. Želela sam prvo da ga upoznam i da napravimo konsultacije kako bih videla da li imam poverenja u njega – rekla je Ceca.

Foto: Blic TV

Lidija Ocokoljić

 

Iako oporavak traje dugo, Ceca je nakon dve nedelje nastavila sa svojim radnim obavezama.

Već nakon dve nedelje od operacije, ja sam bila na bini, iako to nije bilo preporučljivo – kaže Ceca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (1)

Loading