KO SU VODITELJKE „PRVOG BENDA SRBIJE“? Neke su javnosti dobro poznate, o nekima će se te pisati i pričati, a jedna je stigla pravo iz Holandije!

Autor:

Zabava

28.10.2022

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još samo pola sata deli nas od početka emitovanja spektakularnog talent šou programa „Prvi bend Srbije“ – koji će potpuno promeniti muzičku scenu u Srbiji i vratiti pop i rok muziku na velika vrata, a mlađe talentovane ljudi podstaći da se vrate muzici.

KO SU VODITELJKE „PRVOG BENDA SRBIJE“? Neke su javnosti dobro poznate, o nekima će se te pisati i pričati, a jedna je stigla pravo iz Holandije!

Foto: Pink

I dok s nestrpljenjem iščekujemo da vidimo kojih će se to 36 učesnika useliti u naš muzički kamp i pokušari da u četiri meseca osvoje žiri u milionski auditorijum u regionu, došlo je vreme da vas upoznamo sa šest devojaka koje će vas voditi kroz „Prvi bend Srbije“.

Neke od njih su poznate javnosti, dok ćete neke videti prvi put na malim ekranima, ali jedno je sigurno – u ovoj ulozi snaći će se odlično.

Anastasija Buđić poznata je svima – bivša članica grupe „Models“ i model dolazi kao veliko pojačanje u redovima prve interaktivne televizije Insta TV i šou programa „Prvi bend Srbije“.

Republika

Foto: Pink

Anastasija Buđić

 

Anđelu Ašanin ste na malim ekranima upoznali i zavoleli kao voditeljku na Red TV-u, a verujemo da će vam posebno biti zanimljiva kao voditeljka „Prvog benda Srbije“. Ova simpatična Crnogorka britkog jezika donosi novu muzičku struju u najveći regionalni muzički talent šou program,

Republika

Foto: Pink

Anđela Ašanin

 

A sada je došlo vreme da upoznate potpuno nova lica!

Kseniju Veličković je dosadašnje iskustvo naučilo da je komunikacija ključ svega – a u ovom talent šou programu će sa našim učesnicima i članovima žirija i te kako imati o čemu da razgovara

.

Republika

Foto: Pink

Ksenija Veličković

 

Milica Jocić, po zanimanju koreograf, još jedno je pojačanje Insta TV-a i „Prvog benda Srbije“. Kada je reč o vizuelnom identitu ovog talent šou programa  – njoj sa sigurnošću možete da ga prepustite i da budete sigurni da ćete gledati šou na svetskom nivou.

Republika

Foto: Pink

Milica Jocić

 

Kao dugogodišnji plesač, Milica Vekić se veoma raduje đuskanju uz najbolju muziku u regionu – a da li će i takmičarima pokazati neke plesne korake ili će ih svojim pitanjima stavljati na muke, saznaćete već od večeras!

Republika

Foto: Pink

Milica Vekić

 

Poslednje lice, ali nikako manje važno, dolazi nam iz inostranstva! Nastasija Popović će Insta TV-u i „Prvom bendu Srbije“ udahnuti malo čarolije iz Holandije, odakle je i došla da vodi najveći talent šou program na ovim prostorima!

Republika

Foto: Pink

Nastasija Popović

 

Ovih šest šaramantnih, elokventnih, zanimljivih, urbanih, moćnih i sjajnih žena tek ćete upoznati – jer ovo je samo početak! Od sada, pa naredna četiri meseci gledaćete Anastasiju, Anđelu, Milicu Jocić, Kseniju, Milicu Vekić i Nastasiju u talent šou programu „Prvi bend Srbije“, koji počinje večeras u 18 časova na Insta TV-u!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading