UDALA SE ZA BOGATAŠA, A ONDA SE SVE PRETVORILO U PAKAO! Maltretirao je, tukao, pobegla je na drugi kraj sveta, a danas je ZABRANJENA na TV-u!

Autor:

Zabava

26.10.2022

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlatka Pokos pobegla od muža nasilnika.

UDALA SE ZA BOGATAŠA, A ONDA SE SVE PRETVORILO U PAKAO! Maltretirao je, tukao, pobegla je na drugi kraj sveta, a danas je ZABRANJENA na TV-u!

Foto: instagram.com

Pevačica Vlatka Pokos je bila veoma popularna osamdesetih i devedesetih godina, a onda ju je zadesila tužnu sudbinu zbog čega se povukla iz javnosti i preselila se u Kanadu.

Svoju karijeru je započela kao članica grupe "Srebrna krila" kada je zamenila Lidiju Asanović, a potom je uplovila u solo karijeru, a svi je pamte po pesmama "Metak" i "Ne tražim ništa".

Republika

Foto: Printskrin/Instagram

Vlatka Pokos se preselila u Kanadu

Međutim, na uspešnu karijeru senku je bacio njen buran i kontroverzni privatni život, a o njenoj aferi sa bivšim mužem Josipom Radeljakom Dikanom se dosta pisalo. Njena ispovest u medijima da je on želi finansijski uništiti rasplakala je region, nakon čega je Josip podigao tužbu protiv nje, a kada je pričala o njihovoj ćerki nije mogla da zaustavi suze.

- Ja sam ovde bila psihički maltretirana i s druge strane, nažalost, cela moja privatna situacija i sve što se događalo poslednjih 11 godina, ja sam se razvela pre 11 godina - rekla je jednom prilikom Vlatka, a u svojoj knjizi je opisala kako je u jednom trenutku postala deo posluge:

 

 

- Od obožavane žene koja je dobijala crvene ruže i poruke, postala sam deo posluge koja se sa mora vraćala u automobilu s prtljagom - navela je Vlatka.

Ona je u knjizi otkrila da se sa tadašnjim surpugom prvi put burno posvađala i raskinula nakon večere kod Petra Graše, na kojoj su bili i Ivana Banfić i njen tadašnji suprug. Vlatki je smetalo što je Ivana celo veče Josipu šaputala nešto na uvo, zbog čega je napravila ljubomornu scenu, a na njen ispad, Josip je reagovao nasilno - nekoliko puta ju je udario.

Nakon što se dugo žalila kako ne može naći posao, prodala je stan i odselila se u Kanadu, a kada je odlazila njena komšinica je priznala novinarima da je Vlatka uvek tvrdila da nema novca, te da joj neće ostati ništa i kada proda stan.

Vlatka se vratila u Hrvatsku, aktivna je na društvenim mrežama i kako kaže, može napisati nešto autentično. A pratioci joj redovito ostavljaju molbe u komentarima da je žele ponovno videti na televiziji.

- To mi je kompliment, ali i više je nego očito da mene televizijski establišment ne želi. Nikad nisam skrivala da volim i želim raditi voditeljski posao, ali to ne zavisi o meni. Bez lažne skromnosti, znam da taj posao radim izvrsno. On je moj životni poziv - priča Vlatka.

 

 

- Izopštili su me, ali ne znam zašto. Na HRT-u ja sam persona non grata, a nikome nisam ništa loše napravila. Ne mislim nikoga moliti za angažman, za to sam preponosna, a u Hrvatskoj je ionako bitnije za koga sam se udala. Moji najveći kritičari reći će da sam ja najbolja voditeljica, i ja to zaista jesam - rekla je ona i istakla da se način poslovanja nije promenio otkad se vratila iz Kanade:

- Hrvatska je zemlja negativne selekcije na svim nivoima, a ljudi se ljute kad ja to kažem. Vlada velika neprofesionalnost, kao žena imam problem da me se gleda kao seksualni objekt, a to mi nije kompliment. Zbog svojih godina očekujem da me se tako ne tretira - rekla je Vlatka i dodaje da svoje vreme neće gubiti ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading