ZA OVU BOLJKU NE POMAŽE SLOJEVITO OBLAČENJE: Neutešna Nada Macura, OSTAVIO JE DEČKO!

Autor:

Zabava

22.01.2018

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatija doktorka Nada Macura ima ljubavne probleme kao sav normalan svet!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Nada Macura

- Odnedavno sam ponovo sama. Doživela sam taj raskid kao poraz. Nisam uspela da očuvam nešto što je meni bilo vrlo bitno. Htela sam naš odnos da dovedem u normalu, ali umesto toga dogodio se raskid - rekla je Macura za beogradske medije.

Privatni život je nešto što je dugo krila od javnosti, ali zbog ovog poteza je utučena i neutešna.

- Nije nikakav problem nastao. Klimavo je to bilo od početka. Jako je sveže i ne bih o tome baš mnogo da pričam. Prosto nije bilo to to. Nije bilo onako kako sam očekivala - iskrena je bila Nada. 

Iako joj je kraj prošle godine doneo emotivni neuspeh, Nada se trudi da bude pozitivna i posvećena poslu u prvim danima ove godine.

 

Hitnu sam pomoć dobila sa drugim vreme gubila ❤

A post shared by @ nada_macura on Jan 8, 2018 at 2:49am PST

 

- Život ide dalje. Nisam baš raspoložena zbog toga što više nemam muškarca pored sebe, ali nisam tužna - poverila nam se doktorka koja ne gubi nadu da će ponovo biti u ljubavi sa istim muškarcem:

- Nisam svojevoljno raskinula. Možda bih se sa tim čovekom i pomirila, ali ne zavisi od mene - iskrena je Nada. Najpoznatija doktorka u Srbiji nedavno je pričala da ima problem da nađe pravog muškarca za sebe, što se pokazalo i na poslednjem primeru.

- U ličnom životu u svoju dušu i svoje srce se loše razumem. Znam da bi trebalo da spustim kriterijume, ali šta će muškarcu jaka i samostalna žena?! Poželjne su u svakom smislu rijaliti devojke. Vidim da je mnogo neudatih i razvedenih žena. Problem je što muškarci više gledaju atraktivne žene - požalila se Macura nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading