PRVIH ŠEST MESECI ŠKOLE BIO SAM INVALID! Veljko Ražnatović progovorio o teškim povredama koje je zadobio nakon pada s motora!

Autor:

Zabava

21.10.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi porodice Ražnatović otkrili su potpuno nepoznate detalje iz svog života.

PRVIH ŠEST MESECI ŠKOLE BIO SAM INVALID! Veljko Ražnatović progovorio o teškim povredama koje je zadobio nakon pada s motora!

Foto: printscreen/blic tv

Pevačica Ceca Ražnatović već decenijama je prisutna na javnoj sceni i važi za jednu od najvećih zvezda sa naših prostora. Iako je svaki njen korak pod budnim okom javnosti, pojedini detalji iz njenog života sve do sada bili su potpuno nepoznati.

Naime, Ceca je u novoj epizodi serijala "Ceca šou", koja će biti emitovana na Blic TV u petak u 22h, prvi put javno progovorila o bolnim trenucima sa kojima se suočila pre gotovo tri decenije, kada je izgubila bebu mesec i po dana pre udaje za Željka Ražnatovića Arkana.

- Dogovorili smo svadbu u februaru, čekali smo bebu. U međuvremenu sam izgubila bebu, ali smo termin svadbe tada ostavili. Nismo ga menjali, 19. februara 1995. godine smo se venčali - ispričala je Ceca.

 

Foto: Republika.rs

Ceca Ražnatović

 

Ovom prilikom o teškim trenucima iz života govorili su i njeni naslednici, Anastasija i Veljko.

Cecina naslednica ovom prilikom govorila je o borbi sa depresijom.

- To je period kad sam se strašno ugojila. Bila sam u nekoj vrsti depresije. Osećala sam se usamljeno i to je doprinelo tome da uđem u depresiju i da hranom hranim tu svoju prazninu. Svašta se u tom periodu dešavalo i to je bilo jako stresno za mene - rekla je Anastasija, dok se Veljko prisetio teške povrede koju je doživeo na Kipru prilikom pada s motora.

 

Foto: PR TIGER TEAM

Veljko Ražnatović

 

- Pao sam sa motora na Kipru pre nego što sam krenuo u školu. Prvih šest meseci škole bio sam invalid, samo sam gledao kako ću ruku aktivirati. Imao sam 80 metalnih heftalica na ramenu - ispričao je Veljko pokazujući ruku koju je tad povredio.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading