SANJA VUČIĆ POTPUNO PROMENILA IZGLED! Pevačica šokirala javnost novim fotkama, niko je ne bi prepoznao! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.10.2022

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sanja Vučić rešila je da napravi drastičnu promenu kada je njen izgled u pitanju.

SANJA VUČIĆ POTPUNO PROMENILA IZGLED! Pevačica šokirala javnost novim fotkama, niko je ne bi prepoznao! (FOTO)

Foto: D.Kadić

Sanja Vučić

Nakon što se prva postavka grupe Hurricane razišla, članice Ivana, Ksenija i Sanja nastavile su da grade samostalnu karijeru, a njihova popularnost nastavlja da ide uzlaznom putanjom.

Sanja Vučić nedavno je snimila numeru "Omađijan" koja je za kratko vreme postala veliki hit, a pažnju javnosti ne prestaje da privlači gde god se pojavi.

 

Foto: D.Kadić

Sanja Vučić

 

Pevačicu na društvenim mrežama prati gotovo pola miliona ljudi, koje je sada rešila da iznenadi neočekivanim fotografijama!

Naime, Sanja je odlučila da napravi veliku promenu kada je njen fizički izgled u pitanju, pa je svoju dugu, crnu kosu, prefarbala u modernu crvenu nijansu za kojom su poludele dame širom sveta.

 

Njene nove fotografije napravile su pravu pometnju na društvenim mrežama, a komentari oduševljenih fanova ne prestaju da se nižu.

- Top ti stoji! Lepotica! Prelepa ženo! Lutkice, kidaš! - samo su neki od komentara koji su se našli ispod jedne od Sanjinih fotki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading