BOŽE, ZAŠTO MI JE UZE? Majka Kike Đukić slomljena od bola, potresnim rečima i kroz suze progovorila o pokojnoj ćerki (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.10.2022

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt jutjuebrke Kristine Kike Đukić 9. decembra prošle godine potresla je region.

BOŽE, ZAŠTO MI JE UZE? Majka Kike Đukić slomljena od bola, potresnim rečima i kroz suze progovorila o pokojnoj ćerki (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram natadjukic _

Majka preminule jutjuberke Kristine Kike Đukić 9. decembra obeležiće godišnjicu smrti svoje naslednice, a sa najvećim gubitkom koji roditelj može doživeti, i dalje se ne miri.

 

Foto: Instagram printscreen

Nataša Đukić neutešna nakon smrti ćerke Kike

 

Nataša Đukić ne propušta priliku da sa javnošću podeli uspomene na svoju tragično preminulu naslednicu, a u novoj objavi koju je podelila putem Instagrama, nije mogla da zadriži suze.

Nataša je otvorila dušu i plačući progovorila o ćerki koja joj neizmerno nedostaje.

- Jedino što mogu da se pitam: „Zašto mi je Bože uze, zašto? Ne mogu da živim bez nje” - govorila je Nataša kroz suze, dok su joj pratioci u komentarima upućivali reči podrške.

Podsetimo, Kristina Kika Đukić, tragično je preminula 9. decembra u iznajmljenom stanu u centru Beograda, a sahranjena je 14. decembra na groblju Lešće.

Ispraćaju na večni počinak prisustovao je veliki broj njenih kolega i prijatelja.

Sumnja da je reč o navodnom samoubistvu otvorila je veliku, tešku i mučnu temu nasilja na internetu, što je navođeno kao mogući uzrok, budući da je Kristina, poznatija kao Kika, upravo bila žrtva ovog vida maltretiranja od početka svoje Jutjub karijere.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading