Sada je zvanično: Isplivali prvi kadrovi sa snimanja "Pinkovih zvezdica", sprema se pravi MUZIČKI SPEKTAKL! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.10.2022

13:13 >> 14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pinkove zvezdice" uskoro počinju sa emitovanjem na televiziji Pink.

Sada je zvanično: Isplivali prvi kadrovi sa snimanja "Pinkovih zvezdica", sprema se pravi MUZIČKI SPEKTAKL! (FOTO)

Foto: TV Pink

Godinama omiljena emisija cele Srbije bilo je muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice", a sada je izvesno da ćemo opet biti u prilici da ga gledamo na malih ekranima. 

Naime, emisija u kojoj deca odmeravaju vokalne snage i sve dodatno oboje koreografijom, u pratni plesnog sastava, dugo vremena bila je najgledanija emisija na našim prostorima, a sada je gotovo sigurno da ćemo opet navijati za talentovane mališane i bodriti ih na putu za što bolji plasman. 

Na oficijalnoj stranici RTV Pinka osvanuli su kadrovi sa snimanja "zvezdica", što je dovoljan dokaz da ćemo opet gledati pravi muzički spektakl, a vanserijski talentovanom decom u glavnim ulogama. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Pinkove zvezdice

-Znamo da smo vam nedostajali, ali čekanju je kraj. Uskoro nova sezona najglednijeg i najslađeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde" - piše na oficijalnoj stranici RTV Pink.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Pinkove zvezdice

Sudeći po fotografijama sa prvog snimajućeg dana, čini se da se dogodila izmena u sastavu žirija, pa će ove godine uz Sergeja Ćatkovića, Jelene Tomašević, Leontinu Vukomanović stati i Tijana Dapčević, ali i Angelina. 

Na fotografijama u nastavku teksta pogledajte samo delić atmosfere sa snimanja emisije "Pinkove zvezdice". 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading